مشاوره قبل از کاشت ابرو

صفحه نخست مشاوره غیر حضوری کاشت ابرو

مشاوره غیر حضوری کاشت ابرو

مشاوره قبل از عمل کاشت ابرو مرحله ابتدایی‌ اما در عین حال مهم‌ترین مرحله کاشت ابرو است و اهمیت آن به حدی است که مشاوره‌های قبل از عمل کاشت ابرو در کلینیک دکتر نوایی همیشه به‌صورت حضوری و توسط شخص پزشک انجام می‌شود چرا که یکی از مهم‌ترین ملاک‌های موفقیت عمل کاشت ابرو امکان برآورده کردن درخواست بیماران از انجام این عمل است و متقاضیان کاشت ابرو در این جلسه، جواب بسیاری از سؤالات خود از جمله نحوه کاشت ابرو را دریافت می‌کنند. زیاد شایع نیست ولی در برخی از موارد مراجعین توقعات غیرمنطقی از نتیجه نهایی کاشت ابرو دارند که در این جلسات توقع آن‌ها به آنچه که واقعا قابل انجام است نزدیک خواهد شد و به‌راحتی با پرسش و پاسخ از پزشک در این جلسه می‌توانند از مراحل کاشت ابرو و نحوه انجام آن اطلاع پیدا کنند. همچنین آشنایی قبلی پزشک و بیمار در کاهش استرس روز عمل بیماران بسیار مؤثر است.

 

پس اگر در مرکز کاشت ابروی خاصی، قصد انجام کاشت ابرو را دارید که خود پزشک مشاوره‌های قبل از عمل را انجام نمی‌دهد حتما از مشاورین کلینیک بخواهید که ملاقاتی مستقیم با پزشک برای شما ترتیب دهند تا پاسخ پرسش‌های خود را بی‌واسطه و مستقیم از پزشک معالج خود دریافت نموده و نیز با ایجاد آشنایی قبلی با پزشک استرس کمتری را در روز عمل تجربه کنید.

اما اگر به دلیل بُعد مسافت امکان حضور قبلی در کلینیک را ندارید، در این بخش سعی نموده‌ایم مواردی که در جلسه مشاوره حضوری ارزیابی و اجرا می‌گردد را بیان و بررسی نماییم.

 

افراد کاندید کاشت ابرو

در ابتدا بررسی می‌شود که آیا شما اصلا جز افراد مناسب جهت کاشت ابرو هستید یا خیر؟ کاندیدهای کاشت ابرو عبارت‌اند از:

۱- افرادی (خانم‌ها و آقایانی) که دچار ریزش کامل ابرو یا ناحیه‌ای از ابرو هستند.

۲- افرادی که کم‌پشتی منتشر ابرو دارند به شرطی که فاصله بین تارهای موجود ابرو بیشتر از ۳ میلی‌متر شده باشد.

۳- افرادی که نیازمند تغییر مدل ابرو یا لیفت ابروها هستند (البته باید در نظر داشت تراکم ابروی کاشت شده کمی کمتر از ابروی طبیعی است پس ممکن است برای به دست آوردن تراکم بالاتر نیاز به یک جلسه تکمیلی کاشت ابرو بعد از گذشت یک سال باشد).

۴- افرادی که نیازمند کاشت ابرو روی جای بخیه، سوختگی، تاتو، هاشور و میکروبلیدینگ هستند (البته به دلیل آسیبی که این موارد به پوست و خون‌رسانی ناحیه ابرو می‌رساند احتمال کم‌پشتی نتیجه نهایی کاشت ابرو و نیاز به یک جلسه ترمیم بعد از گذشت یک سال تا حدودی بیشتر از پوست‌های سالم و آسیب‌ندیده است.)

۵- در صورت وجود بیماری‌های خاص از ‌جمله بیماری‌های قلبی، ریوی، دیابت، ام‌اس و غیره باید از پزشک متخصص خود نامه بلامانع انجام کاشت ابرو دریافت نمایید.

شایان ذکر است در بعضی از بیماری‌های پوستی نباید کاشت ابرو انجام داد مثلا درآلوپسی آره آتا (طاسی منطقه‌ای و یا سکه‌ای) و سابقه اسکار هیپر تروفیک یا کلوئید (گوشت اضافی محل زخم)، انجام کاشت ابرو ممنوع است.

۶- انجام عمل در حین بارداری ممنوع و بهتر است در صورت شیردهی بعد از شش‌ماهگی نوزاد اقدام به کاشت ابرو نمایید.

 

 

مشاوره آنلاین کاشت ابرو

 

 

ابتلا به چه بیماری‌هایی مانع انجام عمل کاشت ابرو خواهد شد؟

در ادامه سابقه پزشکی و بیماری‌های فرد بررسی می‌شود، در صورت ابتلا به بیماری‌های خاص حتما در جلسه مشاوره بیماری خود را به اطلاع پزشک برسانید چرا که در برخی بیماری‌ها مانند ریزش موی سکه‌ای (آلوپسی آره آتا) امکان انجام کاشت ابرو نیست و در برخی دیگر مانند دیابت یا بیماری‌های قلبی تنها با نامه بلامانع متخصص خود امکان انجام عمل کاشت ابرو را دارید، برخی از بیماری‌ها مانند آلرژی فصلی نیز ممانعتی برای انجام عمل ندارند و تنها پزشک متخصص کاشت مو است که می‌داند کدام بیماری جز کدام دسته است.

موارد فوق به‌صورت کلی به مواردی اشاره داشت که قبل از تصمیم نهایی به انجام عمل کاشت ابرو باید از آن‌ها مطلع می‌شدید در صورت تصمیم‌گیری نهایی و دریافت نوبت عمل اطلاعات جزئی‌تری وجود دارد که همگی در بخش “ توصیه‌های قبل از عمل کاشت ابرو“ قید گردیده‌اند که مطالعه آن‌ها قبل از انجام عمل ضروری می‌باشد.

 

 

تعداد جلسات کاشت ابرو به چه عواملی بستگی دارد؟

سپس بررسی می‌شود که آیا با توجه به وضعیت موجود از لحاظ مدل موردنظر و جنس موهای بانک مو و همچنین سلامت پوست محل کاشت آیا یک جلسه کاشت ابرو برای شما کافی است یا احتمال نیاز به جلسه ترمیم وجود دارد، فاکتورهای اثرگذار بر این مسئله عبارت‌اند از:

۱- اهداف فرد (از نظر تراکم و مدل)

۲- خصوصیات ظاهری موها مانند ضخامت، رنگ و مجعد بودن

۳- مهارت و تجربه پزشک و تیم کاشت

۴- وجود یا عدم وجود جای زخم، هاشور، تاتو یا میکروبلیدینگ در ناحیه کاشت ابرو.

۵- رعایت دستورات لازم قبل و بعد از عمل توسط مراجعین از جمله استعمال دخانیات، فعالیت بدنی و غیره.

 

مشاوره رایگان کاشت ابرو

 

آیا پاک کردن تاتو قبل از عمل کاشت ابرو طبیعی ضروری است؟

پوست ناحیه کاشت ابرو از نظر سلامت و خون‌رسانی از نظر وجود تاتو، هاشور زخم شکستگی یا سوختگی ارزیابی می‌شود.

باید در نظر داشت که امکان انجام کاشت ابروی طبیعی در ناحیه شکستگی، بخیه، تاتو، هاشور یا بلیدینگ ابرو وجود دارد اما به‌واسطه تخریبی که در اثر این موارد در پوست ناحیه ابرو ایجاد می‌شود، امکان نیاز به جلسه ترمیم یک سال بعد از کاشت ابرو در این افراد نسبت بقیه بیشتر است. پاک کردن تاتو یا هاشور به سه دلیل قبل از انجام کاشت ابرو ضروری نمی‌باشد:

۱- اگر تاتو پاک شود و ابرو کاشت شود در بازه چهارماهه بعد از کاشت ابرو که حالت نهفته وجود دارد نه ابرو رشد کرده و نه تاتو وجود دارد و ناحیه ابرو در صورت کاملا خالی است و منظره غیرطبیعی ایجاد خواهد شد.

۲- درست است که تاتو کردن به پوست ناحیه ابرو آسیب می‌زند و خون‌رسانی ناحیه را کم می‌کند، با توجه به این که پاک کردن آن آسیب به وجود آمده را مرتفع نخواهد کرد، پس حالا که تاتو وجود دارد می‌توان از آن به عنوان یک پشت زمینه تیره برای پُرتر نشان دادن نتیجه کاشت ابرو بهره برد.

۳- اگر قسمت‌هایی از تاتو بعد از طراحی و کاشت ابرو بیرون از ناحیه کاشت ماند آن‌وقت می‌توان آن ناحیه کوچک را لیزر کرد یا با مواد پاک نمود، ناحیه‌های کوچک تاتو هم با هزینه کمتر هم با جلسات کمتر لیزر پاک شده و بهتر از پاک کردن کل تاتو ابرو به این جلسات پاسخ می‌دهند.

 

هدف از کاشت ابرو افزایش تراکم ابروها و پوشش نواحی دچار ریزش است یا تغییر مدل ابروها؟

پُر کردن ابروهای کم‌پشت به‌ وسیله کاشت ابرو امکان‌پذیر است ولی باید این نکته را در نظر داشت که چنانچه فاصله ابروهای موجود کمتر از ۳ میلی‌متر باشد امکان آسیب به موهای موجود ابروی فرد وجود دارد، همچنین تغییر مدل ابروها به وسیله کاشت ابرو نیز امکان‌پذیر است البته در افرادی که ابروهای پر و کاملی دارند اگر هدف از انجام کاشت ابرو تغییر مدل ابروها باشد ممکن است در ناحیه کاشت اندکی نتیجه کم‌پشت‌تر از ابروهای طبیعی خود فرد باشند که در این موارد ممکن است بعد از گذشت یک سال برای یکدست کردن تراکم قسمت کاشت شده و ابروهای خود فرد نیاز به انجام یک جلسه تکمیلی وجود داشته باشد ولی در افرادی که ذاتا ابروهای کم‌پشتی دارند چنین مشکلی وجود ندارد.

 

تراکم نتیجه ابروهای کاشت شده به چه مواردی بستگی دارد؟

پر شدن ابروها بعد از کاشت ابرو بستگی زیادی به جنس موهای سر خواهد داشت، با توجه به این که بانک موی کاشت ابرو از نواحی پشت سر است، هرچه موها در این ناحیه ضخیم‌تر باشد نتیجه پُرتر و متراکم‌تر به نظر خواهد رسید، البته با افزایش ضخامت موها به زمختی نتیجه کاشت ابرو نیز افزوده خواهد گردید، از طرف دیگر موهای بسیار ظریف درست است که خواب ابروی بسیار طبیعی‌تری را رقم خواهد زد ولی هیچ‌وقت ابروها به پری ابروهای با موهای ضخیم نخواهد شد.

نهایتا باید گفت نتیجه کاشت ابرو با توجه به جنس موها برای هر فرد منحصربه‌فرد خواهد بود و نمی‌توان گفت یک جنس مو برای کاشت ابرو مناسب و جنس موهای دیگر مناسب نیستند، بلکه هرکسی با توجه به جنس موی خود نتایج متناسب با چهره و موهای خود را به دست خواهد آورد.

 

آیا افراد با موهای فر امکان انجام عمل کاشت ابرو را دارند؟

در مورد تأثیر فر بودن موها بر نتیجه کاشت ابرو باید گفت افرادی که در یک سانتی‌متر ابتدای رشد موها از ریشه فر یا موج شدید ندارند مانعی برای انجام کاشت ابرو ندارند، اما افرادی که اصطلاحا موهای مجعد یا (وز افریقایی) دارند نتیجه کاشت ابروی دلپذیری نخواهند داشت. در افراد با موهای بسیار فر بهتر است ابروها خیلی پهن طراحی نشوند تا نتیجه کاشت ابرو درهم و مشوش نشود.

این نکته صحیح است که بعد از کاشت ابرو به دلیل استفاده از موهای سر برای کاشت ابرو، سرعت رشد موها نسبت به سرعت رشد ابروها بیشتر خواهد بود اما این تفاوت چندان دردسری ایجاد نخواهد کرد چرا که اصولا رشد آن‌ها در فاصله بُرهه‌های زمانی که بانوان برای رسیدگی به ابروهای خود صرف می‌کنند چندان زیاد نخواهد بود.

 

آیا افراد با موهای سفید امکان انجام عمل کاشت ابرو را دارند؟

همان‌طور که در مقاله کاشت مو و ابرو با موهای سفید توضیح دادیم، کاشت ابرو با موی سفید امکان‌پذیر نیست چرا که برای کاشت ابرو موهای سفید پشت سر هیچ کاربردی نداشته و اگر موهای پس سر (که البته از همه نواحی دیرتر سفید می‌شوند) در حال سفید شدن می‌باشند شاید زمان زیادی برای انجام کاشت ابرو ندارید، چنانچه بعد از کاشت ابرو موهای کاشت شده سفید شوند به راحتی می‌توانید موها را رنگ کنید ولی اگر موها پیش از کاشت ابرو سفید شده باشند به هیچ عنوان امکان کاشت ابرو وجود ندارد. در کاشت ابرو به روش نواری یا FUT میکروگرافت به دلیل رؤیت ریشه‌های مو در داخل بافت پوست می‌توان بهترین، تیره‌ترین و ضخیم‌ترین موها را برای کاشت ابرو انتخاب کرد، مزیتی که در روش تار به تار یا FIT ماکروگرافت وجود ندارد.

 

مشاوره غیر حضوری کاشت ابرو

 

موارد ممنوع قبل از انجام عمل کاشت ابرو طبیعی چیست؟

در مورد دستورات قبل از عمل نیز در جلسه مشاوره بحث خواهد شد اولین مورد و مهم‌ترین مورد عدم استفاده از سیگار و قلیان و مشروبات الکلی چند هفته قبل و بعد از عمل است، چرا که دخانیات و الکل تأثیر مستقیم در کم‌پشتی نتیجه کاشت ابرو دارد، پس هر چه میزان مصرف قلیان و سیگار کمتر شود نتیجه پرتر خواهد شد.

بعضی از داروها مثل مسکن‌های غیراستروئیدی (بروفن، نوافن و …)، قرص ویتامین E و امگا ۳، آسپرین و غیره ممکن است با انجام عمل تداخل کنند (لیست کامل‌تری از داروها را در بخش “ مراقبت‌های بعد از عمل کاشت ابرو  “ همین سایت خواهید یافت.)، لذا چنانچه داروی خاصی استفاده می‌نمایید در جلسه مشاوره قبل از عمل با پزشک از مجاز بودن آن در بازه زمانی انجام کاشت ابرو اطمینان حاصل نمایید.

 

آزمایش‌های لازم برای انجام عمل کاشت ابرو چیست؟

در نهایت پزشک لیست آزمایش‌ها موردنیاز جهت کاشت ابرو را می‌نویسد. آزمایش‌های عمومی موردنیاز قبل از عمل کاشت ابرو به شرح زیر می‌باشد:

۱- CBC

۲- FBS

۳- AST – ALT – ALK

۴- PT – PTT – INR

۵-  HBs Ag

۶- HCV Ab

۷- HIV Ab

در حال حاضر طبق بخشنامه وزارت بهداشت جواب منفی آزمایش کرونایی که نهایتا در ۴۸ ساعت قبل از عمل انجام شده است نیز ضروری است.

موارد فوق بر اساس موارد روتین معاینه و ویزیت قبل از کاشت ابرو نوشته شده است بدیهی است در موارد خاص ممکن است تغییراتی در این موارد به صلاحدید پزشک اعمال گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *