کاشت ابرو بدون برش سر | پیوند ابرو بدون جراحی
بهصورت کلی و به دور از نامگذاری های من درآوردی برخی از کلینیکها برای تبلیغات و جذب مراجعین، برداشت مو از بانک مو جهت کاشت ابرو به دو روش اصلی انجام میشود: یکی برداشت نوار و دیگری برداشت تار به تار مو از ناحیه بانک موی پشت سر، با توجه به این که برداشت نوار روش تهاجمیتری به نظر میرسد همیشه سوال مراجعین کاشت ابرو این بوده است که چرا برای کاشت ابرو طبیعی باید از روش برداشت نوار استفاده شود؟ و آیا نمیتوان همانند کاشت موی سر از روش برداشت تار به تار یا روش برداشت بدون برش استفاده نمود؟ و یا این که روش برداشت نوار چه برتریهایی نسبت به روش برداشت بدون برش دارد که با وجود سختتر بودن این روش برای پزشک و کادر درمان همچنان تمامی کلینیکهای معتبر کاشت ابرو از روش برداشت نوار استفاده مینمایند؟
در این نوشتار به تفصیل به بیان تفاوتهای این دو روش و برتریهای هر یک از آنها میپردازیم با امید به آن که گرهگشای مراجعین عزیز در انتخاب آگاهانه تکنیک کاشت ابرو به دور از هجمه تبلیغات و بازار گرمیهای با نتیجه منفی برای مراجعین باشیم.
مراحل کاشت ابرو با تکنیک برداشت بدون برش یا تار به تار
در این روش جهت برداشت موهای بانک موی پشت سر تقریبا قسمت زیادی از موهای پشت سر تراشیده شده و با استفاده پانچ بهصورت دستی یا دستگاهی ریشه موها بهصورت پراکنده از نقاط مختلف ناحیه با موهای تراشیده برداشت میشود، این ریشههای برداشت شده یا گرافتها به دو حالت در ناحیه ابرو کاشت میشوند یا بهصورت بدون دستکاری و ویرایش در ناحیه ابرو کاشت میشوند و یا ابتدا تحت پروسهای به نام جداسازی یا تریم کردن گرافت، بافتهای پیوندی اطراف ریشه زدوده میشود تا گرافت لاغرتر و مناسبتری برای کاشت ظریف و با تراکم بالاتر در ناحیه ابرو فراهم شود.
مراحل کاشت ابرو با تکنیک برداشت نوار یا همراه با برش
در این روش ناحیه کوچکی از بانک موی پشت سر انتخاب و بهصورت یک نوار کوچک برداشت میشود سپس دو لبه برداشت به هم رسیده و برای جلوگیری از این که بعدها اثری از برداشت مو در این ناحیه باقی بماند با روش جراحی پلاستیک (برای باقی ماندن کمترین رد اثر ممکن) بخیه میگردند سپس نوار برداشت شده در مرحلهای تحت عنوان مرحله جداسازی به پیازها یا گرافتهای تشکیلدهنده تقسیم میشوند در این روش تنها در یک مرحله هم گرافتها جدا میشوند و هم بافت اضافه اطراف آنها حذف میشود تا اصطلاحا گرافتهای ظریف یا میکروگرافت حاصل شود، این گرافتها به دلیل ظرافت بالا بهراحتی در زاویه مناسب و با تراکم بالا در ناحیه ابرو کاشت میشوند.
مقایسه برتریهای روش برداشت بدون برش و همراه با برش
اگر میخواهید بهترین نتیجه را از عمل کاشت ابرو دریافت کنید و ابروهای شما دارای خواب طبیعی و تراکم بالا باشد کاشت ابرو با برش سر نتیجه بهتری خواهد داشت در ادامه به مقایسه روش کاشت ابرو بدون جراحی و کاشت ابرو با جراحی و برش سر پرداختهایم و مزایا و معایب هر روش را بیان کردهایم.
مزیت کاشت ابرو بدون برش پشت سر
ابتدا به بررسی مواردی میپردازیم که برای روش کاشت ابرو بدون جراحی برتری به حساب میآیند. در این روش همین که مراجعهکننده کلمه “بدون برش“ را میشنود خودبهخود احساس میکند که با روش بسیار راحتتری مواجه هست و استرس کمتری را تجربه مینماید بدون این که خیلی به کیفیت نتایج نهایی کار بیندیشد لذا با وجود این که تنها بخشی از کار که ممکن است تا حدودی دردناک باشد در هر دو روش با و بدون برش تزریق ماده بیحسی است اما با پیشفرض این که روش بدون برش راحتتر است تحمل درد همان بخش هم برای بیمار راحتتر است. مزیت روش برداشت بدون برش در ترمیم زخم ناحیه برداشت است که به طبع دو تا سه روز سریعتر از روش برداشت نوار میباشد و ممکن است برای بعد از عمل به داروی مسکن کمتری نیاز باشد.
مزیت کاشت ابرو با روش برداشت نوار یا همراه با برش
در این روش با توجه به این که هم جداسازی و هم آمادهسازی گرافت در یک مرحله انجام میشود میزان دستکاری بافت نسبت به زمانی که در روش برداشت بدون برش گرافتها در دو مرحله برداشت و آماده میشوند بسیار کمتر بوده و به تبع آسیب کمتری به گرافتها وارد شده و در نهایت درصد بیشتری از گرافتها اصطلاحا گرفته و رشد میکنند لذا در روش برداشت نوار احتمال نیاز به جلسه ترمیم بعد از کاشت ابرو بسیار پایینتر میباشد به این صورت که اگر در روش بدون برش از هر دو نفر یک نفر نیاز به ترمیم دارند در روش نواری از هر ۱۰ نفر تنها یک نفر نیاز به ترمیم دارد.
یکی از سوالاتی که برای مراجعین کاشت ابرو در اصفهان مطرح میشود این است که آیا میتوان از حالت اول روش بدون برش برای کاشت ابرو استفاده کرد و گرافتها بدون آمادهسازی و بهصورت مستقیم پس از برداشت در ناحیه ابرو کاشت تا دستکاری کمتری داشته باشند؟ پاسخ مثبت است اما در این حالت به دلیل وجود بافت اضافه اطراف گرافت به هیچ عنوان نمیتوان گرافتها را نزدیک یکدیگر کاشت و تراکم نهایی کاشت ابرو بسیار پایین است و این وضعیت مجددا احتمال نیاز به ترمیم بالایی را ایجاد خواهد نمود.
مزیت بعدی روش نواری این است که در این روش لزومی به تراشیدن موها نیست و وقتی که گرافتها با ساقه بلند کاشت میشوند به راحتی و با خطای کمتری میتوان جهت رشد موها را حدس زد و نتیجه نهایی کاشت ابرو از لحاظ خواب طبیعی ابروها بسیار بهتر و برتر از روش بدون برش است زیرا در این روش موها از ته تراشیده شده و بدون وجود ساقه کاشت گرافتها در جهت خواب مناسب بسیار دور از ذهن بوده و نتیجه نهایی از لحاظ خواب طبیعی ابروها بسیار ضعیفتر و بدتر از کاشت ابرو به روش برداشت نوار میباشد.
مزیت بعدی روش برداشت نوار این است که در این روش کل گرافتهای نوار برداشت شده قابل رویت بوده لذا میتوان از بین آنها گرافتهای قویتر، بلندتر و مقاومتر را انتخاب و برای کاشت ابرو استفاده نمود که به تبع احتمال نیاز به انجام جلسه ترمیم با استفاده از این گرافتها به شدت کاهش مییابد اما در روش بدون برش با توجه به این که گرافتها از روی سطح پوست خارج میشوند هیچ انتخاب آگاهانهای روی گرافتها نبوده و به تبع گرافتهای ضعیف و غیرمقاوم نیز در بین این گرافتها میباشد که نتیجه نهایی کاشت ابرو را تحت تاثیر گذاشته و منجر به نتایج ضعیفتر نسبت به روش برداشت نوار میشود.
در پایان باید گفت: درست است که کاشت ابرو به روش برداشت نوار به نظر روش تهاجمیتر و سختتری از روش برداشت بدون برش به نظر میرسد اما با توجه به این که در روش برداشت نوار هم ابروهای با تراکم بالاتر و هم با خواب طبیعیتر و هم با احتمال نیاز به جلسه ترمیم پایینتر حاصل میشود انتخاب روش برداشت نوار انتخابی به مراتب هوشمندانهتر از روش برداشت تار به تار یا بدون برش میباشد.