بهترین روش کاشت مو چیست؟

قبل از انجام پیوند مو، افراد متقاضی به دنبال این هستند که هزینه کاشت مو چقدر است و بر چه اساسی در کلینیک‌های مختلف محاسبه می‌شود و بعد از این که پاسخ این سوال خود را دریافتند یکی از سوالات و دغدعه‌های اصلی بیماران قبل از عمل کاشت مو این است که بهترین روش کاشت مو برای آن‌ها چیست یا کدام روش کاشت مو برای درمان آن‌ها بهتر جواب می‌دهد. کاشت مو و روش‌های آن موضوعی است که در این مقاله مورد بررسی قرار گرفته است. در این مطالعه که به‌صورت کار آزمایی بالینی انجام شده است از روش نواری FUT در مقابل روش برداشت تار به تار FUEFIT یا  و میزان قابل برداشت گرافت در بیماران مشابه و پیامدهای آن بر نتایج کاشت مو بررسی می‌شود.

تاثیر روش‌های مختلف کاشت مو بر نتیجه نهایی کاشت مو چیست؟

یكی از مهم‌ترین اهداف بیمار، برآورده شدن انتظارات او از نظر میزان پوشش سر و تراکم موها در عمل کاشت مو می‌باشد. وسعت کم یا تراکم پایین ناحیه دهنده مو یا بانک مو که تامین کننده گرافت‌‌های مو است در بسياری از بيماران یکی از دلایل وجود پوشش کم یا تراکم پایین در قسمت کاشت شده می‌باشد. اگرچه جهت دستيابی به حداکثر تراکم مورد انتظار، عموما بر سر انتخاب روش ترکیبی اتفاق نظر وجود دارد اما در موارد ریزش موی کم که نیاز به انجام تنها یک تکنیک کاشت مو می‌باشد، در انتخاب هر یک از تکنیک‌های کاشت موی نواری FUT یا برداشت تار به تار FUE به‌صورت مجزا و نه ترکیبی اختلاف نظر وجود دارد، این که کدام‌یک از تکنیک‌ها، برای به حداکثر رساندن تعداد گرافت مو قابل‌برداشت از ناحیه اهداکننده بهترین است. برخی معتقدند که FUE یا Follicular Unit Excision به‌تنهایی کافی است، در حالی که به نظر برخی دیگر استفاده از FUT به دلیل قدرت بیشتر در برداشت مو برای بیمارانی که نیاز به تعداد بیشتری مو دارند، بهتر است.

 

تصویر 1: روش‌های کاشت مو

چگونگی طراحی کار آزمایی بالینی مقایسه روش‌های کاشت مو

یک کار آزمایی بالینی برای تشخیص بهترین تکنینک کاشت مو به روشی که در ادامه توضیح داده می‌شود، انجام شده است: در این مطالعه برای دو نفر بیمار در یک نیمه از سر فقط FUE و در طرف دیگر یا نیم دیگر سر فقط از FUT استفاده شد. این برداشت و کاشت مو در کنار هم و دو بار هر بار به‌صورت مجزا در طی یک سال انجام شد.

تعداد برداشت گرافت مو حاصل از هر روش از هر طرف (بعد از هر دو جلسه) ثبت شده، همچنین ضخامت موهای باقیمانده از هر دو طرف یادداشت شده است. از این داده‌ها، مقدار کل موی استفاده‌شده برای فقط FUE، فقط FUT و یا ترکیب FUT / FUE به‌طور بالقوه می‌تواند محاسبه و مقایسه شود. برای دقیق‌تر شدن یافته‌ها، شاخص توده مو و میزان پوشش در کاشت مو نیز تعیین شدند.

جهت نتیجه‌گیری صحیح، بيشتر موها و گرافت‌ها با استفاده از ترکيب اف یو تی و بعد از آن اف یو ای جمع‌آوری شد. اگرچه بسیاری از پزشکان احساس می‌کنند که استفاده از روش فقط FUT می‌تواند نیازهای ریزش موی بیمار را برآورده کند. در میان بیماران، ممکن است تعدادی افراد وجود داشته باشند که از توانایی برداشت بالاتری به روش FUE بهره‌مند باشند. برای متخصصان کاشت مو مهم است که در صورت تمایل بیمار، انواع گزینه‌ها را در دسترس داشته باشند تا بتوانند بهترین نتیجه را برای بیماران ارائه دهند.

مهم‌ترین اهداف در انتخاب بهترین روش کاشت مو چیست؟

در حالی که شرایط هر بیمار منحصربه‌فرد است، همیشه دو هدف مهم (هم در اهداف کوتاه مدت و هم بلند مدت) در عمل کاشت مو ثابت هستند که عبارتند از: طبیعی بودن خط مو و تراکم ناحیه کاشت مو.

در حالی که این دو هدف را برای هر بیمار باید مدنظر داشت این نکته را هم باید گفت: در حین برداشت از ناحیه اهدا کننده گرافت هم باید مراقب بود تا کمترین آسیب ممکن ایجاد گردد. میزان تراکم و وسعت پوششی که می‌توان ایجاد کرد در درجه اول تابعی از حجم موی بانک مو یا ناحیه اهدا کننده می‌باشد؛ بنابراین، برای انتخاب یک تکنیک (یا ترکیبی از تکنیک‌ها) باید دقت نمود در ضمن آن که بهترین پوشش را تضمین می‌کنیم، با برداشت حداکثر مقدار گرافت از بانک مو، حداقل آسیب به منطقه اهداکننده نیز، وارد شود.

با اين كه در گذشته، نسبت به عملکرد پیوند با روش برداشت واحد فولیکولی (FUE) نگرانی وجود داشته است، مطالعات اخیر نشان داده که با تکنیک‌های مدرن و با کیفیت بالا، در بیماران منتخب عملکرد FUE و FUT (نوار خطی) معادل هم است.

با این حال، با توجه به این که در روش کاشت مو FUE عریض بودن بانک مو اهمیت می‌یابد اما در روش FUT بانک مو عریض اهمیتی ندارد توجه به این که کدام روش برای به حداکثر رساندن وسعت ناحیه اهداکننده در بیماران جوان مناسب‌تر است، اختلاف نظر همچنان وجود دارد. یکی از مواردی که اکثر پزشکان در مورد آن توافق دارند، این است که در کاشت مو، میزان محدود گرافت‌ها در ناحیه اهداکننده، غالبا در کاشت موهای تک تکنیک (عدم استفاده از روش ترکیبی) یک مانع بزرگ در رسیدن به اهداف بیماران از نظر ایجاد تراکم و پوشش مناسب است.

چه مقدار گرافت مو از ناحیه اهدا کننده یا بانک مو می‌توان برداشت کرد؟

این ناحیه برای هر بیمار متفاوت است که باعث می‌شود نتوان با عدد دقیقی به این موضوع پاسخ داد. چالش اصلی در روش FUE چگونگی مدیریت برداشت از ناحیه اهدا کننده است به صورتی که این ناحیه بیش از حد تُنک نشود. اخیرا در جراحی کاشت مو، روش‌های مختلفی نیز جهت ارزیابی ناحیه اهدا کننده پدید آمده است. مقدار پوشش (CV) و شاخص توده مو (HMI) دو میزان اندازه‌گیری مقدار مو، از نظر زیبایی شناختی هستند.

بهترین روش کاشت مو برای کاشت بیشترین حجم مو در یک بیمار چیست؟

برخی متخصصان معتقدند FUT بیشترین تعداد مو را در اختیار شما قرار می‌دهد. گروهی دیگر اعتقاد دارند که در روش FUE با وسیع کردن ناحیه برداشت از بانک مو، می‌توان گرافت‌‌های بیشتری به دست آورد، البته ناحیه ایمن در همه بیماران برای برداشت باید مدنظر قرار گیرد؛ بنابراین اگر به دنبال بیشترین پوشش و تراکم ممکن در کاشت مو باشید، ترکیبی از این دو روش می‌تواند برای تامین نیازهای هر بیمار، ناحیه اهدا کننده اضافی به جراحان بدهد.

هدف از این مطالعه ارزیابی تفاوت در مقدار مویی است که می‌توان به‌صورت تک تکنیک با روش‌های مختلف (یا ترکیبی از روش‌ها) در هر بیمار برداشت کرد. با تقسیم ناحیه کاشت مو به دو قسمت، امکان این وجود دارد تا تکنیک‌های برداشت FUE و FUT را با دقت مقایسه کرد. این مطالعه برای هر بیمار با استفاده از هردو روش در طول دو پیوند پی در پی کاشت مو انجام شده است تا پس از جراحی بتوان کل موها را با هم مقایسه کرد.

علاوه بر این، تعداد موهای اضافی موجود با استفاده از FUE علاوه بر FUT که به‌عنوان “combo FUT / FUE” شناخته می‌شود نیز محاسبه شد. هدف این بود که در مورد اختلاف، بینش بیشتری به دست آوریم. از دیدگاه عملی، تمرکز بیشتر روی موضوع تفاوت بین استفاده از فقط FUE در مقابل ترکیب FUT / FUE، بود. در واقعیت، تعداد کمی از پزشکان فقط روش برداشت نوار را انجام می‌دهند. علاوه بر این، تعدادی از جراحان FUT استفاده از روش FUE را به روند جراحی خود اضافه کرده‌اند. اکثریت پزشکان جدیدالورود فقط مبادرت به یادگیری کاشت مو به روش برداشت تار به تار می‌کنند که این کار به تعداد حداکثری برداشت مو ضربه خواهد زد.

 

تصویر 2: کاشت مو به روش ترکیبی

مراحل عملی انجام این مطالعه تحقیقی در انواع روش‌های کاشت مو چگونه است؟

در انتخاب بیمار، دو بیمار مرد بین 45 تا 60 سال وارد مطالعه شدند. هر دو بیمار کلاس V یا بالاتر بودند و پیوند مو قبلی نداشته یا از داروهای پیشگیری از ریزش مو استفاده نمی‌کردند. کار آزمایی طراحی شده که در زیر شرح داده می‌شود برای هر دو بیمار یکسان بود. عکس‌های قبل از عمل بیمار اول در تصویر شماره 3 نشان داده شده است.

 

تصویر 3: نمای سر بیمار مورد مطالعه قبل از عمل

ناحیه اهداکننده در قسمت خلفی با خط میانه به دو قسمت مساوی تقسیم‌شده است، به‌عنوان بخشی از طرح مطالعه، هر دو بیمار دو مورد جراحی داشتند. جلسات کاشت مو با یک سال فاصله که در طی آن سمت چپ توسط FUE و سمت راست توسط نوار FUT برداشت انجام شد که در تصویر 4 نمایش داده شده است. در هر جلسه، ابتدا نوار FUT برداشت می‌شد و بلافاصله توسط FUE از سمت دیگر برداشت انجام می‌شد.

 

تصویر 4: نمایش سر بیمار که برای تحقیق روش‌های کاشت مو FUEو FUT به دو قسمت تقسیم شده است

طرف FUT: طرف نوار FUT (سمت راست بیمار) بود که از ناحیه امن در سطح سر برداشت انجام می‌شد. در هر دو مورد، پزشکان یکسان با 30 سال تجربه FUT، برای کاشت مو نوارهایی با حداکثر عرض “ایمن” و حداکثر طول از وسط سر تا گوش را برداشت کردند. عرض “امن” با اندازه‌گیری میزان سستی پوست ناحیه اهداکننده با استفاده از لیکسومتر مشخص شد. هدف از این کار برداشت هر چه بیشتر گرافت‌ها همراه با بسته شدن آسان پوست بود. تکنسین‌های یکسان، با بیش از 15 سال تجربه FUT، نوار را به گرافت‌‌های ۱، ۲ و ۳ تار مویی به‌وسیله میکروسکوپ جدا کردند.

طرف FUE: در هر جلسه کاشت مو، طرف FUE (سمت چپ بیمار) بلافاصله پس از بسته شدن برش نوار برداشت شد. وسعت ناحیه امن همان ناحیه توصیف‌شده در مورد بالا در نظر گرفته شد. محدوده برداشت ناحیه اهدا کننده FUE از 105 تا 120 سانتی‌متر مربع تعیین شد. البته برای هر دو طرف (یا کل ناحیه اهدا کننده) که برای FUE استفاده شده است، این ناحیه می‌تواند به 210 تا 240 سانتی‌متر مربع برسد.

سیستم WAW FUE برای پانچ قطر 0.9 میلی‌متر استفاده شد. پزشکان یکسان با 9 سال تجربه در FUE، گرافت‌ها را در هر دو بیمار برداشت کردند. در زیر بزرگنمایی گرافت‌ها ۱، ۲ و ۳ تار مویی طبقه‌بندی شدند. هدف پیشنهادی این بود که برداشت کل گرافت‌ها برای دو جلسه از طرف FUE حدود 40 درصد باشد که با برداشت حدود 20 درصد در هر جلسه به پایان برسد. برای شمارش FU / cm2 و همچنین تعداد درصد برداشت شده FU، از تصویربرداری دیجیتال استفاده شد. بعد از هر جلسه کاشت مو، محققان توانستند تعداد صحیح گرافت مورد نیاز را تعیین کنند که برای دو جلسه مساوی 40٪ بود که در تصویر 5 نمایش داده شده است.

 

تصویر 5: نمونه‌ای از عکس دیجیتال و اندازه‌گیری قبل و بعد از عمل جراحی برای مستندسازی میزان برداشت در سانتیمتر

پارامترهای پیگیری داده‌ها از دو طرف ناحیه اهدا کننده یک سال قبل و یک سال بعد از هر عمل کاشت مو جمع‌آوری شد. داده‌های ثبت‌شده برای مقایسه، شامل موارد زیر است:

  • تراکم واحد فولیکول و تراکم مو
  • مقدار پوشش (CV)
  • شاخص توده مو (HMI)
  • عکاسی از نزدیک سطح سر برای طول مو بالاتر و کمتر از حدود یک سانتیمتر
  • ارزیابی ذهنی بیمار از ظاهر و احساس کم شدن مو در ناحیه اهدا کننده
  • تعداد کل موهای برداشت‌شده از هر طرف با هر تکنیک

پس از اتمام مطالعه، موارد زیر قابل محاسبه و مقایسه بودند:

  • تعداد کل موهایی که می‌توانند در صورت استفاده از یک روش کاشت مو در کل سر (و نه تنها نیمی از سر) به دست آید.
  • تعداد کل موهای به دست آمده در صورتی که روش ترکیبی FUT / FUE مورد استفاده قرار گیرد و این که چگونه می‌توان با استفاده از روش فقط FUE در همان بیمار مقایسه گردد.

بعضی از پزشکان در همان جلسه عمل از FUE علاوه بر FUT برای افزایش تعداد کل گرافت‌ها استفاده کردند. این مطالعه به این روش نگاه نمی‌کند و در عوض، در حال استفاده از هر دو روش تمام شده است.

نتایج پژوهش فوق در مورد نتیجه انتخاب بهترین روش کاشت مو

نتایج زیر بر اساس مستندات سپتامبر تا اکتبر 2019 از تحقیقات انجمن بین‌المللی جراحان کاشت مو نگاشته شده است. همان‌طور که گفته شد، برآورده کردن انتظارات بیمار از نظر تراکم و وسعت پوشش (هم در ابتدا و هم با گذشت زمان از روی عمل کاشت) یکی از مهم‌ترین اهداف در کاشت مو می‌باشد. درجه تراکم و پوششی که می‌تواند بر روی بیمار ایجاد شود. نتیجه گذشت زمان از کاشت مو تا حد زیادی توسط مقدار فولیکول‌های ناحیه اهدا کننده تعیین می‌شود که با حداقل اطمینان می‌توانند برداشت شوند، در حالی که حداقل آسیب به منطقه اهدا کننده تحمیل شود؛ بنابراین تخمین حداکثر گرافت‌های اهدا کننده‌ای که می‌توانند با تکنیک‌های مختلف برداشت شوند متفاوت است، این مورد برای برنامه‌ریزی جراحی بیمار مهم است.

در این مطالعه سعی شده است تا تفاوت موجود در موی سر بررسی شود. اگر ناحیه اهدا کننده برای کاشت مو در همان بیمار بتواند کفایت کند، گرافت‌‌های مورد نیاز فقط با استفاده از FUE، فقط نوار FUT یا ترکیبی از FUE / FUT جمع‌آوری می‌شود. از نقطه‌ نظر عملی تا این زمان تعداد کمی از جراحان فقط با برداشت نوار FUT کاشت را انجام می‌دهند.

سوال مهم در این تحقیق، برای پرداختن به تفاوت بین روش ترکیبی FUE / FUT در مقابل فقط FUE در کاشت مو بود. از آنجا که در سال‌های اخیر پزشکان بیشتری فقط به دنبال یادگیری FUE هستند و توانایی انجام عمل ترکیبی را از دست داده‌اند، این نتایج بسیار مهم است.

تصویر 6: عکس منطقه اهدا کننده بیمار 12 ماه پس از دو عمل جراحی در هر دو حالت طول مو بالاتر از 1cm و زیر 1cm.

در بالای یک سانتی‌متر، زخم نوار قابل‌مشاهده نیست. در حالت زیر یک سانتی‌متر کمی قابل‌مشاهده است.

به نظر می‌رسد که این داده‌ها نشان می‌دهد که با استفاده از روش ترکیبی، نسبت به این که فقط از FUE استفاده شود، موهای بیشتری را می‌توان در همان بیمار به دست آورد.

  • ابتدا، پیوندهای بیشتری در سمتی که فقط روش کاشت مو اف یو تی کار شد، به دست آمد نسبت به طرف دیگر که پس از دو جلسه فقط FUE کار شد.
  • دوم، تراکم مو پس از عمل، مقادیر CV و HMI باقی‌مانده در ناحیه اهدا کننده یا بانک موی پشت سر در روش FUT نسبت به طرف FUE که دو جلسه کاشت مو انجام شد، بیشتر بود.
  • سرانجام، با انجام یک مطالعه جداگانه، تعداد موهای اضافی یا پیوندهایی که از نظر تئوری می‌توانستند فقط از طرف FUT باشند، متعاقبا به دست می‌آید. انجام FUE (روش ترکیبی FUT / FUE) با تخمین تعداد موهای اضافی که می‌تواند برداشت شود، قابل‌محاسبه است. در حالی که باقیمانده تراکم مو در دو طرف نوار و FUE یکسان شد.

این مطالعه تعداد واقعی موهای افزایش یافته با استفاده از روش ترکیبی FUT / FUE در دو بیمار را نشان داد. به‌طور مشخص، این نتایج باید تایید شود، اما به نظر با آنچه که توسط تجربه پزشکان کاشت مو با استفاده از هر دو روش FUT و FUE در یک بیمار با گذشت زمان گزارش شده است، سازگار است.

 

موارد دیگر که باید در تحقیقات کاشت مو انجام شوند چه هستند؟

سوالات موجود که در زمینه انتخاب روش بهترین روش کاشت مو باید به آن‌ها پاسخ داده شود شامل موارد زیر است:

  • اگر این اختلاف در عملکرد ناحیه اهدا کننده صحیح است، آیا از نظر بالینی قابل‌توجه است؟ از نقطه نظر منطقی، هر دو روش معمولا می‌توانند در طول زندگی یک بیمار حداقل 6000 گرافت دریافت کنند و بیشتر بیماران می‌توانند از 6000 گرافت رضایت داشته باشند. سپس هرکدام از تکنیک‌ها می‌توانند تعداد زیادی از بیماران را راضی کنند.
  • آیا جمعیتی از بیماران وجود دارد که این حجم اضافی گرافت‌ها برای تحقق انتظارات‌شان از پوشش کاشت مو از اهمیت زیادی برخوردار باشد؟ و اگر چنین است، چند درصد از بیماران در این گروه قرار می‌گیرند؟ ده درصد یا بیست درصد؟

آیا در کاشت مو، روش‌هایی که فقط از FUE استفاده می‌کنند قادر خواهند بود همین میزان پوشش را به این جمعیت از بیماران ارائه دهند، همان‌گونه که پزشکانی که توانایی انجام ترکیب FUT / FUE دارند؟ و اگر نباشد، از نظر بالینی تفاوت در نتایج و خطر اسکار معنی و ارزش دارد؟

  • از طرف دیگر، افزایش ناحیه اهدا کننده در روش FUE از ریش و موهای بدن به اندازه کافی برای ایجاد این تفاوت قابل تأمین است؟
  • در کاشت مو، مفهوم وسعت ناحیه اهدا کننده “ایمن” توسط دکتر آنگر در طول FUT برای به دست آوردن گرافت ها مفید بوده است. بسیاری از گرافت ها (به ویژه پس از چندین جلسه FUE) در خارج از ناحیه اهدا کننده “ایمن” جمع‌آوری شده است. این کار تا حدی برای به دست آوردن گرافت بیشتر و همچنین برای جلوگیری از اثر موهای نازکی که توسط موهای ضخیم‌تر احاطه شده، در ناحیه اهدا کننده کاشت مو انجام می‌گردد.
  • چه تعداد از این پیوندهای FUE از منطقه اهدا کننده “کمتر ایمن” (LSDA) در طول عمر بیمار از بین می‌رود؟ (برخی تخمین می‌زنند کل گرافت‌‌های FUE در این منطقه بین 10 تا 30 درصد از کل است)
  • چگونه فقدان پیوندها از ناحیه کم ایمن LSDA بر تفاوت در کل کاشت مو با روش فقط FUE در مقابل روش ترکیبی FUT / FUE تأثیر می‌گذارد؟

 

در نهایت به عنوان یک نتیجه‌گیری کلی در مورد انتخاب بهترین روش کاشت مو می‌‌توان گفت: بسیاری از بیماران ممکن است هرگز به تعداد موهای بالایی که تکنیک‌های ترکیبی می‌توانند ارائه دهند، احتیاج نداشته باشند. برای بسیاری از بیمارانی که برایشان کاشت مو انجام می‌شود، FUE به تنهایی می‌تواند یک مورد بسیار عالی با نتیجه چشمگیر و ماندگار را ارائه دهد. با این حال، سوالات مطرح شده در بالا در مورد افرادی که تعدادشان کمتر از تعدادی است که به روش ترکیبی FUT / FUE نیاز داشته باشند، مطرح شده است که باید پاسخ داده شود. این نکته مهمی است، به‌خصوص به دلیل گرایش تعداد بیشتری از کلینیک‌هایی در سراسر جهان که از روش فقط FUE در آن‌ها استفاده می‌شود. روش FUT در رابطه با FUE ممکن است برای تعدادی از بیمارانی که به گرافت‌‌های بیشتری برای رفع مشکل خود در برابر فقط FUE نیاز دارند، مفید باشد، اگرچه ممکن است برای هر بیمار روش تک تکنیک شگفت‌انگیز و زیبا نباشد. روش کاشت مو نواری یا  FUT هنوز هم ارزشمند و ابزار قدرتمندی در زرادخانه جراح کاشت مو است. برای مشخص کردن این که چه کسی کاندیدای بهتری برای یک تکنیک یا ترکیبی از تکنیک‌ها است باید مطالعات بیشتری انجام گردد.

4 پاسخ به “بهترین روش کاشت مو چیست؟”

  • سلام و عرض ادب، الان با توجه به این مقاله در اصل بهترین روش کاشت مو چی میشه؟ والا هر کلینیکی یه چی میگه من هر سایتی رفتم اکثرشون کاشت مو به روش sut بهترین روش کاشت مو هست ولی شما اصلا اشاره ای نکردید

    • سلام
      قبلا در مقاله ای در همین سایت اشاره گردید که هیچ روش جهانی تحت عنوان SUT وجود ندارد و این روش تنها یک اسم من درآوردی جهت خاص و به روز نشان دادن مجموعه برای جذب بیمار است. گواه این مطلب هم جستجوی این نام به زبان انگلیسی در گوگل است ، با این کار خواهید دید که تنها برخی سایت های ایرانی در صفحه گوگل باز شده و هیچ سایت خارجی چنین روشی برای کاشت مو ندارد . لطفا در جستجو برای انتخاب کلینیک کاشت مو هوشمندانه رفتار کنید و فریب تبلیغات بی پایه را نخورید.
      شاد و سلامت باشید

  • سلام ببخشید پس چرا بقیه کلینیک ها میگن کاشت مو sut و micro fit بهترین روش کاشت مو هست؟ ولی شما اصلا اشاره های نکردید (راستش من یکسال هست قصد کاشت مو دارم و دارم تحقیق می کنم ولی هر سایتی یه چیزی گفته)

    • سلام
      مجددا اشاره می نمایم برخی کلینیک با ابداع اسامی جعلی سعی در پوشش ضعف خود در ارائه کاشت موی با کیفیت داشته و به این طریق جذب بیمار می نمایند. در مقاله ای در همین سایت تحت عنوان تکنیک SUT به روش راستی آزمایی وجود یا عدم وجود چنین تگنیک هایی اشاره گردید که همانا جستجوی این نام مانند Super FUE یا Super FIT به همراه واژه Hair transplant به معنای کاشت مو در بستر اینترنت است ، با این کار خواهید دید که بجز معدودی سایت های ایرانی هیچ سایت خارجی به این روش ها اشاره ننموده است.
      ولی با جستجوی FUT یا FUE خواهید دید که بدلیل تراکم بالای سایت های خارجی در صفحات اول هیچ سایت ایرانی قرار ندارد که این خود گویای صحت و سقم این روش ها می باشد.
      شاد و پیروز باشید