داروهای تقویتی بعد از کاشت ابرو | بهترین قرص بعد از کاشت ابرو

با وجود این که عمل کاشت ابروی طبیعی یک درمان غیر دارویی ریزش ابرو است با این وجود استفاده از برخی از داروها در روند درمان و رویت نتایج می‌تواند تأثیر مثبت داشته باشد. در ادامه به معرفی این داروها، نحوه استفاده و عوارض احتمالی آن‌ها می‌پردازیم.

داروهای قبل از عمل کاشت ابرو

یک نوع آنتی‌بیوتیک که اصولا کپسول سفالکسین ۵۰۰ (هر ۶ ساعت یک عدد) می‌باشد جهت پروفیلاکسی پیشگیری از عفونت احتمالی از روز قبل از عمل تجویز می‌گردد و تا حدود یک هفته ادامه می‌یابد. اگرچه احتمال عفونت در عمل کاشت ابرو بسیار ناچیز است با این وجود استفاده پیشگیرانه از آنتی‌بیوتیک از روز قبل از عمل می‌تواند آمادگی بدن در مقابل ایجاد عفونت را بالا برده مانع ایجاد عفونت گردد.

داروهای بعد از کاشت ابرو

داروهای حین عمل کاشت ابرو

عمل کاشت ابرو، عملی بسیار راحت‌تر از کاشت مو است که با استرس و اضطراب بسیار کمتری همراه می‌باشد اما با این وجود در صورت وجود استرس بسیار زیاد یا تپش قلب ممکن است از قرص دیازپام یا ایندرال قبل از عمل استفاده شود. در برخی از افراد حالت ترس بیمارگونه یا فوبیا از اعمال پزشکی وجود دارد که جهت غلبه بر این حالت می‌توان از داروهای قوی‌تر نیز استفاده نمود اما در هیچ کجای دنیا جهت انجام عمل کاشت مو یا کاشت ابرو جهت رفع ترس بیمار از بیهوشی عمومی استفاده نمی‌گردد.

جهت اعمال بی‌حسی از ترکیبی از لیدوکایین، اپی نفرین و نرمال سالین استفاده می‌شود. (در صورت سابقه حساسیت به داروی بی‌حسی دندانپزشکی حتما قبل از شروع عمل پزشک خود را مطلع نمایید تا از نوع خاصی از بی‌حسی استفاده نماید.)
استفاده از این محلول ممکن است منجر به تورم ناحیه کاشت ابرو گردد که با نزول این مایعات به اطراف چشم و تورم این ناحیه در انتهای عمل یا روز بعد از عمل همراه باشد که با جذب این مایعات در چند روز آتی هیچ آثاری از این تورم باقی نمی‌ماند.
عمل کاشت ابرو بسیار سبک و بدون خونریزی زیادی می‌باشد لذا تقریبا هیچ‌وقت از انفوزیون سرم نمکی یا قندی برای جبران خون از دست رفته در هیچ یک از بیماران استفاده نمی‌شود.

داروهای تقویتی بعد از کاشت ابرو
بهترین داروها بعد از کاشت ابرو

سفالکسینی که از روز قبل از عمل شروع به استفاده شده است تا پایان دوره ادامه می‌یابد. (خانم‌هایی که بچه شیرخوار زیر ۶ ماه دارند می‌توانند برای یک بازه زمانی ۳ تا ۴ روزه از شیر دوشیده خود یا شیر خشک جهت تغذیه طفل بهره ببرند.) در برخی از افراد دیده شده است که واکنش‌های حساسیتی همچون دل پیچه، تهوع و اسهال به دلیل استفاده از سفالکسین ایجاد می‌گردد در این افراد سفالکسین به صلاح دید پزشک با یک آنتی‌بیوتیک دیگر تعویض می‌گردد.

درد بعد از عمل چندان زیاد نبوده و به‌راحتی با مصرف استامینوفن کدئین یا نهایتا شیاف دیکلوفناک کنترل خواهد شد. البته وجود اندکی درد تا چند روز بعد از عمل روتین بوده و چنانچه درد قابل تحملی باشد لزومی به استفاده از داروی مسکن وجود ندارد.
در صورت احساس خارش در ناحیه کاشت چنانچه هنوز یک هفته از عمل نگذشته باشد که بتوان ناحیه را با سر انگشتان خاراند، می‌توان از داروی هیدروکسی زین یا داروهای مشابه دیگر همچون سیتریزین و آنتی‌هیستامین (در موارد شدید) استفاده نمود.

همان‌طور که در بخش خارش بعد از کاشت ابرو اشاره کردیم ترجیحا  یک هفته اول هر شب قبل از خواب مصرف یک عدد قرص هیدروکسی زین مانع ایجاد خارش در ابروها در هنگام خواب شده و مانع دست کشیدن بی‌اختیار به ابروها در هنگام خواب و آسیب به ابروهای کاشته شده می‌گردد.

روزانه یک‌بار از پماد ویتامین آ+د روی بخیه استفاده می‌شود. به دلیل کوچک و محدود بودن ناحیه بخیه پشت سر و عدم باقی ماندن اسکار جای برداشت لزومی به استفاده از دیگر پمادهای ترمیم‌کننده وجود ندارد ولی در صورت تمایل منعی برای این کار وجود ندارد.

در صورت خشک شدن و پوسته ریزی ناحیه کاشت می‌توان پس از گذشت یک هفته از روغن نارگیل یا بادام تلخ روی ناحیه کاشت استفاده نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر راجع به چگونگی ماساژ و شستشوی ابروها پس از عمل به مقاله شستشو بعد از کاشت ابرو مراجعه نمایید.

مصرف روزانه قرص مولتی‌ویتامین تا یک ماه جهت بهبود سریع‌تر زخم‌ها توصیه می‌گردد همچنین استفاده از قرص آناناس یا قرص آناهیل بعد از کاشت ابرو  نیز بلامانع می‌باشد اما استفاده از کورتون و دگزامتازون جهت رفع ورم اطراف چشم ممنوع می‌باشد.

 

تقویت ابرو بعد از کاشت ابرو

قرص آناهیل بعد از کاشت ابرو

قرص آناهیل برای کاشت ابرو یکی از داروهای تأثیرگذار است که پزشکان به بیماران توصیه می‌کنند که بعد از عمل این دارو را مصرف نمایند.  قرص آناهیل ترمیم‌کننده و مؤثر در کاهش التهاب‌های پوستی است. با استفاده از این محصول به‌صورت روزانه می‌توان خون‌مردگی و کبودی‌های پس از جراحی را تا حد زیادی ترمیم کرد.

به دلیل وجود بروملین در ترکیبات قرص آناهیل شاهد چنین ویژگی‌های منحصربه‌فردی خواهید بود. باید گفت: که بروملین که ماده اصلی قرص آناهیل را تشکیل می‌دهد، گروهی از آنزیم‌های پروتئولیتیک موجود در میوه و ساقه گیاه آناناس بوده و از آن استخراج می‌شود. برخی از مزایای مصرف قرص آناهیل بعد از کاشت مو عبارتند از:

  • تسریع روند بهبودی زخم‌های جراحی و اسکارها
  • کاهش التهاب رفع خون‌مردگی و کبودی
  • ترمیم جای زخم

ازآنجایی‌که پایه اصلی ساخت این دارو از آناناس است اگر به این میوه حساسیت دارید بااحتیاط بیشتری قرص آناهیل را مصرف کنید. زیرا واکنش‌های آلرژیک ممکن است در افرادی که به آناناس حساس یا آلرژیک هستند یا سایر آلرژی‌ها دارند، رخ دهد.

بیشتر بدانید
جهت مطالعه بیشتر در ارتباط با انواع داروها و روش‌های تقویت ابروها بعد از کاشت ابرو به مقاله انواع روش‌های تقویت ابرو بعد از کاشت ابرو مراجعه نمایید.

داروهای تقویتی بعد از کاشت ابرو

جهت تقویت ابروها بعد از کاشت ابرو و رؤیت هرچه سریع‌تر نتایج کاشت ابرو می‌توان از محلول ماینوکسیدیل ۲ درصد (در صورت وجود موهای زائد در صورت) یا ماینوکسیدیل ۵ درصد (در صورت عدم وجود موهای زائد در صورت) روزانه یک‌بار ۳ قطره به هر ابرو استفاده نمود انواع دیگری از داروهای تقویتی ابروی ایرانی مانند محلول یا کرم سریتا و خارجی مانند محلول اورلین در بازار موجود می‌باشد که استفاده از آن‌ها نیز ممنوعیتی ندارد در صورت استفاده از این داروها، مزوتراپی ابرو چندان توصیه نمی‌گردد. اما پس از گذشت یک ماه از کاشت ابرو، می‌توان مزوتراپی بعد از کاشت ابرو نیز انجام داد.
ممکن است مدتی پس از کاشت ابرو و به دلیل تحریک پوست توسط ساقه‌ها در ناحیه کاشت ابرو شاهد بروز جوش‌های پوستی سطحی یا عمقی باشیم که به دلیل اهمیت این موضوع به‌صورت جداگانه در مقاله درمان جوش‌ بعد از کاشت ابرو به توضیح راهکارهای رفع این جوش‌ها پرداخته‌ایم جهت آگاهی از این موارد به مقاله فوق مراجعه نمایید.
در نهایت باید گفت: تمامی داروها و درمان‌های ذکر شده در مقاله بالا باید تحت نظر متخصص کاشت ابروی شما انجام پذیرد لذا از مصرف خودسرانه داروها مخصوصا در بازه زمانی یک‌ماهه اول بعد از کاشت ابرو به شدت بپرهیزید اما بعد از گذشت یک ماه و تثبیت نتایج کاشت ابرو می‌توان تحت نظر یک متخصص پوست و مو از انواع درمان‌های مناسب جهت پرپشت کردن ابروها بهره برد.