روش های کاشت ریش و سیبیل | بهترین تکنیک پیوند ریش
روشهای کاشت ریش و تکنیکهای کاشت سیبیل متفاوت هستند و پزشک متناسب با نیاز هر فرد از تکنیک مناسب استفاده میکند. با توجه به این که امروزه کاشت ریش و سیبیل یکی از جراحیهای زیبایی پرطرفدار در بین آقایان است در این مطلب به طور اختصاصی انواع تکنیکهای کاشت ریش و سیبیل و نحوه انجام آنها را معرفی میکنیم.
اگر علاقهمند به انجام کاشت ریش یا کاشت سیبیل هستید اما اطلاعات چندانی از نحوه انجام آن و بهترین روش کاشت ریش ندارید فقط کافی است تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید و اطلاعات مورد نیاز در این زمینه را کسب نمایید همچنین اگر سوالی در این زمینه برای شما مطرح شده است فقط کافی است در انتهای متن در بخش نظرات آن را مطرح نمایید و در کوتاهترین زمان ممکن پاسخ آن را دریافت نمایید.
پیوند ریش و سیبیل چیست؟
همه افراد در مورد رشد مو و ریزش مو متفاوت هستند، برخی از افراد موهای ضخیم و با رشد سریعی دارند که هرگز نمیریزند اما برای رشد موهای صورت خود با مشکل مواجه میشوند. افراد دیگر به سرعت کچل میشوند اما میتوانند به راحتی ریش بگذارند.
در حالی که پیوند مو یک روش محبوب برای افرادی است که ریزش مو را تجربه میکنند، کاشت ریش برای افرادی که قادر به رشد موهای صورت نیستند یا افرادی که فقط میتوانند به طور طبیعی یک ریش کم پشت و تکه تکه ایجاد کنند روشی مناسب است. کاشت ریش و سیبیل باعث رشد دائمی موهای صورت و ظاهری بسیار طبیعی میشود.
اکثر مردم با کاشت مو آشنایی دارند اما کاشت ریش یک مفهوم نسبتاً جدید در دنیای پزشکی زیبایی است. فقط تعداد کمی از متخصصان ترمیم مو در این روش تخصص دارند که به مهارت و هنر پیشرفته نیاز دارد.
اگر علاقهمند به پیوند ریش هستید، ممکن است از خود بپرسید که این روش چگونه انجام میشود. تکنیکهایی وجود دارد که یک جراح برای ایجاد بهبود رشد موهای صورت به کار میبرد که در ادامه به طور کامل مورد بررسی قرار گرفتهاند.
تکنیکهای جراحی کاشت ریش
از آنجایی که کاشت ریش شامل برداشتن مو از سر و پر کردن الگوی موهای صورت مورد نظر بیمار با استفاده از این فولیکولها است، از همان تکنیکهای اولیه کاشت مو استفاده میشود. اگرچه موهای سر ممکن است کمی متفاوت از رنگ و بافت موهای طبیعی صورت بیمار باشد اما این تفاوت خیلی چشمگیر نیست و بسیار طبیعی به نظر میرسد.
دو روش اصلی کاشت مو وجود دارد که جراحان زیبایی میتوانند برای رفع نازک شدن مو یا طاسی در مردان و زنان از آنها استفاده کنند. آنها در نحوه استخراج فولیکولهای مو قبل از قرار گرفتن در محل جدید خود متفاوت هستند. پس از برداشت پیوندها، آنها با استفاده از یک تکنیک مناسب در صورت پیوند میشوند.
کاشت ریش با تکنیک FUE | کاشت ریش با تکنیک FUT |
بدون نیاز به بخیه | نیاز به بخیه دارد |
دارای تراکم کم | دارای تراکم بالا |
دوران نقاهت کوتاهمدت | دوران نقاهت طولانیمدت |
کاشت ریش با تکنیک FUT
FUT که به عنوان تکنیک نواری نیز شناخته میشود مخفف پیوند واحد فولیکولی است. در طی این روش، جراح نواری از پوست را از پشت سر که مو در ضخیمترین حالت خود قرار دارد، برمیدارد و قبل از کاشت فولیکولهای مو، محل برش را میبندد. بخیههای استفاده شده برای بستن برش حدود 10 روز بعد کشیده میشوند.
هنگامی که واحد فولیکولی برداشته شد، جراح آن را به بخشهای جداگانه برای پیوند جدا میکند. برشهای بسیار کوچک (حدود 0.5 میلی متر) در ناحیهای که موهای صورت مورد نظر است ایجاد میشود و فولیکولها در این برشها قرار میگیرند.
برش نواری حاصل از پیوند FUT معمولاً چند سانت طول دارد که با گذشت زمان، جای زخم محو میشود و بسیار نازک میشود اما هرگز به طور کامل ناپدید نمیشود ولی با رویش مو در آن ناحیه محل برش محو میشود.
کاشت ریش با تکنیک FUE
روش FUE که مخفف عبارت Follicular Unit Extraction است، تکنیکی است که در سالهای اخیر بسیار محبوب شده است. نیاز به برش خطی را که باعث کاهش زمان بهبودی و ایجاد اسکار میشود را از بین میبرد.
در طی پیوند ریش با تکنیک FUE، جراح به جای برداشتن نوار بزرگی از پوست سر و سپس جدا کردن فولیکولها، دستههای کوچکی از فولیکولهای مو را یکی یکی برمیدارد. بسیاری از جراحان از یک ابزار کوچک به نام “پانچ” برای انجام این کار به بهترین نحو ممکن استفاده میکنند اما این روش را میتوان با برداشتن پیوندها به صورت دستی نیز انجام داد.
پس از برداشتن گرافتها، تکنیک مشابه روش FUT است. برشهای کوچکی در ناحیه گیرنده ایجاد میشود و فولیکولها قرار میگیرند. تنها تفاوت این دو تکنیک پیوند ریش در روش برداشت پیوند است.
کاشت ریش FUE، یکسری اسکارهای کوچک و مدور روی پوست سر ایجاد میکند اما این اسکارها به راحتی زیر مو پنهان میشوند. این تکنیک برای افرادی که مدل ریشهای کوتاهتری را ترجیح میدهند بسیار بهتر از روش FUT است.
بهترین تکنیک پیوند ریش و سیبیل
اگرچه روش FUT یک روش سنتی پیوند مو است اما همچنان کارایی خود را دارد و جزء بهترین تکنیک پیوند ریش و سیبیل محسوب میشود. هم به روش برداشت تار به تار و هم به روش برداشت نوار امکان انجام کاشت ریش و سبیل ممکن میباشد اما بهترین روش ممکن برای انجام کاشت ریش و سبیل تکنیک برداشت نوار یا FUT میباشد چرا که در این روش گرافتها به کوچکترین سایز ممکن آمادهسازی شده تا در هنگام کاشت در ناحیه صورت کمترین اثر از جای کاشت باقی نمانده و همچنین گرافتهای ظریف امکان ایجاد طبیعیترین زاویه کاشت مو در صورت که همانا زاویه کمتر از ۳۰ درجه میباشد را محیا مینماید.
ذکر این نکته ضروری است که با توجه به برشی که در روش FUT در پشت سر ایجاد میشود دوران نقاهت طولانیتری در مقایسه با پیوند ریش با روش FIT یا FUE دارد اما نتایج بهتری ارائه میدهد و ریشهای کاشته شده دارای تراکم بالا هستند.
روش FUT معمولاً با استفاده از یک چاقوی جراحی ساده برای برداشتن موهای اهداکننده انجام میشود اما برای تکنیک FUE، بسیاری از جراحان ترجیح میدهند از ابزارهای پیشرفته مانند “پانچ” برای برداشتن گروههای فولیکول مو استفاده کنند. این روش میتواند اسکار و زمان بهبودی را کاهش دهد.
مهارت جراح شما بیشتر از تکنیک مهم است تنها تفاوت در تکنیکهای پیوند ریش، فرآیند برداشت پیوند است. در حالی که برخی از بیماران ممکن است از روش قدیمی تر FUT سود ببرند، اکثر بیماران با کاشت موی صورت FUE بهترین عملکرد را خواهند داشت. اما وقتی به آنچه مهم است نگاه میکنید، جراح بیشتر از تکنیکی که استفاده میکند اهمیت دارد.
اکثر جراحان باتجربه پیوند ریش ترجیح میدهند برای اکثر جراحیها از روش FUE استفاده کنند. با این حال، هر جراحی بر اساس اهداف بیمار، میزان رشد طبیعی مو و ترجیحات بیمار سفارشی میشود. به همین دلیل، روش FUT ممکن است در برخی شرایط مناسب باشد.
کاشت ریش یک روش پیچیده و چالش برانگیز است. گرافتها باید در مکان های صحیح و در زوایای واقعی قرار داده شوند تا نتیجهای طبیعی و مطابق با اهداف بیمار ایجاد شود. این یک کار مفصل و پیچیده است که نیاز به ظرافت، مهارت و تجربه زیادی دارد، چه از روش FUT یا FUE استفاده شود. بهترین راه برای ایجاد نتایج مطلوب این است که جراح خود را با دقت انتخاب کنید.
مراحل انجام کاشت ریش و سیبیل
کاشت ریش و کاشت سیبیل با انتقال ریشه مو از ناحیه دیگری از بدن مانند موهای پشت سر به ناحیه ریش انجام میشود. حتی در افرادی که ریش طبیعی ندارند نیز میتوان عمل پیوند ریش را انجام داد در نتیجه با این عمل میتوان ریشی با ظاهری طبیعی ایجاد کرد.
کاشت ریش و سیبیل یک عمل بدون درد و عارضه برای آقایان است که دچار طاسی در این ناحیه هستند یا ریش و سیبیل کمپشت دارند. در ادامه روش انجام این جراحی به صورت مرحله به مرحله توضیح داده شدهاند.
برگزاری جلسه مشاوره کاشت ریش
اگر قصد انجام پیوند ریش و سیبیل را دارید، قدم بعدی شما باید برنامهریزی برای مشاوره با یک جراح باتجربه کاشت مو باشد. مهم است به خاطر داشته باشید که اگرچه بسیاری از جراحان در انجام روشهای کاشت مو تجربه دارند، پیدا کردن یک متخصص کاشت ریش ممکن است دشوارتر باشد.
برخی از جراحان یک مشاوره رایگان ارائه میدهند در حالی که برخی دیگر هزینهای دریافت میکنند، اما این نباید تاثیری بر افرادی که با آنها صحبت میکنید داشته باشد. شما فقط باید با ماهرترین جراحان مشورت کنید تا خود را برای نتایج عالی آماده کنید.
در طول مشاوره، شما این فرصت را خواهید داشت که در مورد این روش اطلاعات بیشتری کسب کنید و سوالات خود را بپرسید. جراح همچنین از این قرار ملاقات برای آشنایی با شما و تعیین این که آیا شما کاندیدای مناسبی برای این عمل هستید یا خیر استفاده خواهد کرد.
طراحی خط ریش
طراحی موهای صورت مورد نظر شما بر برنامه جراح شما برای جراحی شما تاثیر میگذارد. مطمئن شوید که در طول مشاوره خود سوالات زیادی بپرسید و با جراح خود در مورد نتایجی که میخواهید صحبت کنید تا بتوانید خود را برای بهترین نتیجه ممکن آماده کنید.
شروع جراحی پیوند ریش و سیبیل
کاشت موی صورت یک روش سریع نیست. برخی از بیماران برای پر کردن ریش جدید خود به چند هزار پیوند نیاز دارند. خوشبختانه، برای کل جراحی نیازی به بیهوشی کامل نخواهید داشت.
مراحل پیوند ریش با استفاده از بیحسی موضعی و آرامبخش انجام میشود. محلهای جراحی بیحس میشوند و معمولاً به شما یک آرامبخش خوراکی داده میشود تا به شما در حفظ آرامش در طول فرآیند جراحی کمک کند. در حالی که ممکن است بیدار بودن در طول عمل برای شما ناراحتکننده به نظر برسد، اما برای بدن شما راحتتر از بیهوشی عمومی است.
هر چه برای دریافت نتایج دلخواه خود به پیوندهای بیشتری نیاز داشته باشید، مدت زمان جراحی شما بیشتر طول میکشد. اگر میخواهید ریش کامل داشته باشید، میتوانید انتظار داشته باشید که جراحی شما تا هشت ساعت طول بکشد. پزشک شما تخمینی از مدت زمان انجام عمل شما در مرحله مشاوره را بر اساس اهداف شما برای عمل به شما میدهد.