کاشت مو ناموفق + علائم و نحوه درمان

کاشت مو ناموفق به کاشت موی سر یا ابرویی گفته می‌شود که ” نتیجه نهایی حاصل از آن به‌صورت معناداری از نتیجه مورد توافق پیش از انجام عمل کاشت بین پزشک و بیمار ضعیف‌تر باشد.”

این احتمال وجود دارد که در تمام عمل‌های زیبایی از نتایج کاملا راضی نباشید و کاشت مو نیز از این قاعده مستثنی نیست. بهترین راه برای جلوگیری از این پیامدهای ناخوشایند این است که بفهمیم چه چیزی ممکن است باعث شکست کاشت مو شود.

در این مقاله سعی داریم تک‌تک کلمات به کار برده شده در عبارت فوق را توضیح داده و تفسیر نماییم تا از سوءتفاهم بین پزشک و بیمار در قضاوت راجع به نتیجه کاشت موی سر ناموفق بکاهیم همچنین درباره علائم ناموفق بودن کاشت مو توضیح و دلایل شکست عمل کاشت مو توضیح داده‌ایم.

دلایل اصلی شکست کاشت مو

کاشت مو یک راه‌حل زیبایی شناختی عالی برای موهای نازک یا طاسی شدید است. ازآنجایی‌که موهای ما تأثیر زیادی بر ظاهر کلی ما دارند، موهای نازک یا لکه‌های طاسی بسیاری از افراد را آزار می‌دهند. کاشت مو می‌تواند راه‌حلی دائمی و طبیعی برای این مشکلات ارائه دهد با این حال، مانند هر عمل زیبایی دیگر، پیوند مو نیز خطر شکست خاصی را به همراه دارد.

اگر به فکر کاشت مو بوده‌اید یا قصد انجام عمل پیوند مو را دارید ولی به دلیل ایجاد کاشت موی ناموفق همچنان در انجام این عمل مردد هستید به خواندن ادامه دهید تا دریابید که دلایل احتمالی شکست پیوند مو چیست و چگونه از کاشت موی ناموفق جلوگیری کنید.

با وجود این که میزان موفقیت کاشت مو نسبتاً بالا است، هنوز احتمال شکست قابل توجهی وجود دارد. دانستن دلایل بالقوه پشت کاشت موی ناموفق می‌تواند به شما در تصمیم‌گیری بهتر در طول مسیر کاشت مو کمک کند. طیف متنوعی از عوامل می‌توانند باعث شکست پیوند مو شوند، از جمله رد پیوند، واجد شرایط بودن برای کاشت مو، انتظارات غیر واقعی، مراقبت‌های ضعیف پس از کاشت مو، کلینیک نامعتبر و پزشک غیرمتخصص که همگی این عوامل در ایجاد کاشت مو ناموفق تأثیرگذار هستند.

اگر از طاسی و کم‌پشتی موهای خود خسته شده‌اید و خواستار چهره‌ای جدید با موهای دائمی هستید می‌توانید به بهترین کاشت مو در اصفهان مراجعه نمایید و عمل کاشت مو را توسط بهترین متخصص پیوند مو دکتر پارسا نوایی انجام دهید. جهت رزرو نوبت و دریافت مشاوره رایگان همین حالا با شماره 09109105484 تماس حاصل نمایید.

رد پیوند مو (عدم پذیرش پیوند)

برخی از بیماران ممکن است رد پیوند مو را تجربه کنند. کاشت موی رد شده منجر به عمل کاشت مو ناموفق و نتایج نامطلوب می‌شود. این وضعیت می‌تواند به بیماری به نام لیکن پلانوپیلاریس (LLP) مرتبط باشد که ممکن است باعث رد پیوند شود.

LLP به عنوان یک نوع آلوپسی اسکار اولیه شناخته می‌شود. این بیماری منجر به التهاب در نواحی بالایی فولیکول مو می‌شود که باعث می‌شود فولیکول‌های مو با بافت اسکار جایگزین شوند. با وجود این که هنوز ثابت نشده است، برخی از ارتباط بین روش کاشت مو و ایجاد لیکن پلانوپیلاریس ثابت شده است.

داشتن انتظارات غیرواقعی از نتیجه پیوند مو

نتیجه جراحی شما به شدت به وضعیت خاص موهای شما بستگی دارد. درک محدودیت‌های شرایط خود و اجتناب از انتظارات غیرواقع بینانه، احتمال نتایج نامطلوب را از بین می‌برد. برای جلوگیری از نتیجه کاشت مو که ممکن است برای شما “ناموفق” به نظر برسد.

مطمئن شوید که اهداف و انتظارات خود را آشکارا با جراح خود در میان بگذارید. جراح شما می‌تواند به شما در مورد آنچه که واقعاً می‌توانید از عمل کاشت مو به دست آورید راهنمایی کند و می‌تواند در مورد اهداف غیرواقعی شما به شما هشدار دهد. برای مثال، اگر مقدار زیادی گرافت اهداکننده ندارید، ممکن است امید به تراکم موی بالا گمراه‌کننده باشد.

عدم واجد شرایط بودن برای کاشت مو

سلامت عمومی شما و وضعیت خاص موهای شما به شدت بر نتیجه عمل شما تأثیر می‌گذارد. مهم‌ترین نیازهای کاشت مو، داشتن ناحیه اهداکننده سالم و مناسب، سن کمتر از 65 سال (ممکن است متفاوت باشد) و عدم ابتلا به بیماری‌های منتقله از راه خون یا هموفیلی است.

گاهی اوقات، سلامت گرافت ها در ناحیه اهداکننده انتخاب شده و عامل سن را می‌توان نادیده گرفت. پیوندهای اهدایی فاقد صلاحیت یا پیوندهای مو که از نواحی مختلف بدن گرفته می‌شوند ممکن است آنطور که انتظار داشتید عمل نکنند. این امر می‌تواند منجر به کاهش ماندگاری و ریزش مو پس از عمل کاشت مو شود.

انتخاب سن نامناسب برای کاشت مو نیز می‌تواند اثرات معکوس داشته باشد. اگر از طاسی با الگوی مردانه یا زنانه رنج می‌برید، کاشت مو در مراحل اولیه می‌تواند به این معنی باشد که می‌توانید برخی از لکه‌های طاسی را از بین ببرید.

همچنین، به خاطر داشته باشید که موهای شما باید مرحله بلوغ خود را طی کنند، زیرا بعد از یک سن خاص می‌توانند الگوی متفاوتی از خود نشان دهند. معمولاً گفته می‌شود که این محدودیت سنی تا 25 سال است. بنابراین، ممکن است هوشمندانه باشد که منتظر بمانید تا بتوانید ببینید که چگونه ریزش موی شما بعد از این سن پیشرفت می‌کند.

عدم رعایت مراقبت‌های بعد از کاشت مو

پیروی از دستورات جراح بعد از عمل کاشت مو، بخش جدایی ناپذیر یک کاشت مو موفق است. مراقبت مناسب پس از کاشت مو باید از فولیکول‌های موی تازه کاشته شده حمایت کند، به روند بهبودی هر دو ناحیه اهداکننده و دریافت‌کننده کمک کند و تا حد امکان حداقل آسیب به فولیکول‌های مو را تضمین کند.

پس از عمل، تنظیم وضعیت خواب برای جلوگیری از هرگونه اصطکاک در ناحیه پیوند می‌تواند احتمال عدم موفقیت کاشت مو را کاهش دهد. به این ترتیب می‌توانید از فولیکول‌های مو محافظت کرده و تورم بعد از عمل را کاهش دهید.

به همین ترتیب، برای محافظت از فولیکول‌های مو، مهم است که در چند هفته اول پس از جراحی از وارد کردن فشار یا ایجاد کشش خودداری کنید. برای اطمینان از مراقبت‌های بعدی خوب که منجر به نتایج بهتر کاشت مو می‌شود، می‌توانید از هرگونه فعالیت شدید، الکل، دوش بسیار گرم یا سرد و قرار گرفتن در معرض نور خورشید اجتناب کنید.

کلینیک نامعتبر

پیوند موی ناموفق نیز می‌تواند نتیجه انتخاب نادرست کلینیک باشد. از آنجایی که کاشت مو بسیار محبوب است، بسیاری از کلینیک‌ها و جراحان اقدام به ارائه عمل کاشت مو کرده‌اند. با این حال، همه این کلینیک‌ها به اندازه کافی باتجربه و حرفه‌ای نیستند که یک نتیجه عالی برای کاشت مو به شما ارائه دهند.

یک کلینیک کاشت مو نامعتبر ممکن است پیوندهای اهداکننده اشتباهی را استخراج کند که پس از فرآیند پیوند عملکرد خوبی نداشته باشند یا ممکن است ناحیه اهداکننده را بیش از حد برداشت کند.

این عوامل می‌تواند منجر به نرخ ریزش بالاتر و نتایج رضایت‌بخش شود. علاوه بر انتخاب گرافت‌های اهداکننده مناسب، آن‌ها همچنین باید به درستی کار کرده و در محیطی مناسب در حین عمل نگهداری شوند.

عدم محافظت از گرافت‌های موی کشیده استخراج شده، اثر ضربه شوک را افزایش می‌دهد و منجر به ریزش مو پس از جراحی می‌شود.

 

شکست پیوند مو در صورت عدم رعایت مراقبت‌های قبل از عمل

شاید کمتر کسی به این نکته اشاره کند اما اگر شما دستورات و نکات لازم قبل از عمل مو را رعایت نکنید ممکن از در نتیجه نهایی کاشت مو شما تأثیر بگذار و باعث شکست عمل کاشت مو شود.

رعایت دستورات لازم قبل از عمل کاشت مو از نکات ضروری موفقیت پیوند مو است و حتی ممکن است با بررسی یکسری از فاکتورها قبل از انجام جلسه کاشت مو، مشخص شود که شما کاندید مناسبی جهت جراحی کاشت مو نیستید و در صورت انجام، عمل کاشت مو موفقیت‌آمیز نخواهد بود. برخی از دستورات ضروری که قبل از عمل پیوند مو باید رعایت کنید عبارتند از:

  • انجام آزمایش‌های ضروری قبل از عمل کاشت مو
  • مراجعه حضوری و مشاوره با پزشک متخصص پیوند مو
  • اجتناب از مصرف سیگار، قلیان و مشروبات الکلی قبل از عمل
  • عدم کوتاه کردن موها
  • پوشیدن لباس‌های راحت در روز عمل
  • رعایت رژیم غذایی سالم قبل از عمل
  • عدم مصرف داروهای رقیق‌کننده خون مانند آسپرین
بیشتر بخوانید
اگر خواهان انجام یک عمل کاشت مو موفق هستید رعایت توصیه‌های قبل از پیوند مو ضروری است جهت اطلاع از جزئیات نکات ضروری قبل از انجام عمل پیوند مو به بخش مراقبت‌های قبل از کاشت مو مراجعه نمایید.

اگر کاشت مو ناموفق باشد چه اتفاقی می‌افتد؟

اگر پس از پیوند موی ناموفق، همچنان تعداد کافی گرافت مو در ناحیه اهداکننده خود دارید، می‌توانید پیوند موی دوم را انجام دهید تا حداقل 1 سال پس از اولین جراحی، مشکل را برطرف کنید. شما و جراحتان باید در مرحله برنامه‌ریزی مراقب باشید زیرا کاشت مو دوم می‌تواند آخرین فرصت شما باشد.

تیم پزشکی ما توصیه می‌کند پس از مشورت با پزشک، درمان‌های پی آر پی مو، مزوتراپی مو را به طور مکرر انجام دهید و از فیناستراید استفاده کنید. در بدترین حالت، اگر پیوندهای سالمی ندارید، ممکن است ب میکروپیگمنتیشن پوست سر یا اسکالپ سر گزینه مناسبی برای شما باشد.

نتیجه نهایی کاشت مو یا کاشت ابرو به چه معناست؟

روند رشد موها یا رویت نتایج حاصل از کاشت مو یا ابرو پس از عمل به اختصار به این صورت است:

پس از انجام عمل کاشت عدم بروز زخم‌های خونریزی دهنده یا سیاه شدن پوست (نکروز) و نیز رشد موها در چند روز ابتدایی پس از عمل گویای این مطلب است که پیوند موفق بوده یا به اصطلاح گرفته است، اما پس از گذشت دو هفته از انجام عمل و تا پایان یک ماه اول بعد از عمل تقریبا در تمامی افراد بیشتر ساقه موهای کاشت شده دچار ریزش می‌شوند و پیازها به حالت نهفته یا خواب فرو می‌روند.

این حالت بین ۳ تا ۴ ماه طول می‌کشد، پس از آن موها به تدریج و به‌صورت تک‌تک شروع به رشد می‌نمایند و تا ماه نهم پس از کاشت مو تقریبا تمام موهای کاشت شده رشد کرده اما تا یک سال طول می‌کشد تا قطر و ضخامت موها به حد نهایت خود برسد و نتیجه نهایی کاشت مو یا ابرو رؤیت شود.

بدیهی است که بررسی نتیجه کاشت مو یا ابرو در بازه‌های زمانی زودتر از موعد رویت نتایج نهایی کاشت گویای نتیجه عمل نبوده و باید تا پایان یک سال برای ارزیابی نتیجه نهایی کاشت منتظر ماند.

حال اگر بیمار یا پزشک بخواهند مثلا پس از گذشت شش ماه از زمان عمل راجع به نتیجه عمل قضاوت کند چون هنوز نتیجه نهایی ایجاد نشده است باعث ایجاد خطا در قضاوت شده و ممکن است به غلط نتیجه کاشت مو را ناموفق اعلام نمایند.

یکی از عمده‌ترین خطاها در ارزیابی نتیجه کاشت به‌عنوان کاشت موی ناموفق همین قضاوت زودتر از موعد می‌باشد این خطا مخصوصا در بازه زمانی ۳ تا ۴ ماه بعد از عمل که موها در فاز نهفته خود به سر می‌برند بسیار شایع می‌باشد.

علائم کاشت مو ناموفق

عفونت پوست سر

خط مو غیر طبیعی

برداشت بیش از حد از ناحیه بانک مو

رشد ضعیف موها

عبارت ” ضعیف بودن معنادار نتیجه کاشت مو یا ابرو” یعنی چه؟

همیشه این مطلب که چه تعدادی از موهای کاشت شده پس از یک سال رشد خواهند و چه تعدادی خیر؟ سؤال بسیاری از مراجعین کاشت مو و ابرو بوده است.

در بررسی‌های به عمل آمده در پژوهش‌های علمی دانشمندان به این نتیجه رسیده‌اند که در شرایط عادی و عدم حضور بیماری‌های زمینه‌ای در صورت انجام مراقبت‌های بعد از عمل کاشت مو و ابرو حدود ۹۰ درصد از گرافت‌های کاشت شده، زنده مانده و رشد می‌نمایند. ۱۰ درصد تلفات امری عادی و به دلیل عدم تطابق گرافت با محیط جدید خود پس از جابجایی می‌باشد.

برخی از بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت کنترل نشده و یا مشکلات عروقی و خونی نیز ممکن است در کاهش کمیت و کیفیت نتایج حاصل از کاشت مو مؤثر باشند.

همچنین برخی از عوامل مانند مصرف سیگار، قلیان و دخانیات بعد از عمل یا عدم اجرای دستورات و مراقبت‌های بعد از عمل (در بخش مراقبت‌های بعد از کاشت مو به‌صورت کامل و جامع به این مراقبت‌ها اشاره شده است) به نحو احسن ممکن است تا حدود ۱۵ درصد در کاهش تراکم نهایی موهای کاشت شده و یا حتی بروز برخی عوارض کاشت مو مانند نکروز دخیل باشد.

حالا که به دلایل ضعف در ظهور نتایج کاشت مو واقف شدیم به مفهوم ” معنادار بودن ضعف نتیجه کاشت مو” می‌پردازیم.

در بالا گفتیم ۱۰ درصد عدم رشد در گرافت‌ها طبیعی است اما اگر با شرایط عدم وجود بیماری‌های زمینه‌ای و عدم بروز مشکل در دستورات و مراقبت‌های لازم بعد از کاشت با درصدی بیشتر از این میزان مواجه شدیم نتیجه نهایی کاشت مو به‌صورت معناداری ضعیف‌تر از انتظار ما بوده است و باید به دنبال علت آن بگردیم.

البته بدیهی است که مثلا در یک فرد سیگاری درصد مورد انتظار ما برای عدم رشد موها به حدود ۲۵ درصد می‌رسد پس ضعف معنادار در نتایج کاشت مو یا کاشت ابرو در این افراد باید میزانی بیشتر از ۲۵ درصد در نظر گرفته شود.

 از این گفته‌ها این‌چنین بر می‌آید که نتایج نهایی کاشت مو باید در هر فرد به‌صورت منحصر به فرد بررسی شود و قیاس نتایج کاشت مو یا ابرو در یک فرد با فرد دیگر اشتباه است چه از حیث شرایط فیزیولوژیک بدن و چه از حیث تفاوت در جنس، ضخامت و رنگ موها قبلا در مقالات دیگر اشاره شد که تعداد ثابت گرافت از جنس موهای ضخیم، مجعد و تیره نتایج بسیار پرپشت‌تری از همان تعداد گرافت با موهای ظریف، صاف و روشن خواهد داشت.

حال اگر بیمار یا پزشک بدون در نظر گرفتن شرایط جسمی و شرح‌حال بیمار از نظر مراقبت‌های بعد از عمل یا بیماری‌های زمینه و دقت به وسعت ریزش مو و نیز جنس موهای فرد درصدد ارزیابی نتایج و مقایسه مستقیم آن با نتایج افراد دیگر داشته باشند ممکن است ضعف موجود در نتایج را به حساب عدم موفقیت در کاشت مو بگذارند.

مراقبت‌های ضروری برای جلوگیری از شکست کاشت مو

گاهی اوقات پاسخ به این سؤال که “چرا کاشت مو شکست می خورد؟” صرفاً بی‌احتیاطی بیمار است. در اینجا برخی از قوانین اساسی وجود دارد که هر بیمار باید پس از انجام پیوند مو به ویژه در هفته‌های اول پس از جراحی، رعایت کند:

  • از اصطکاک و ضربه به سر خودداری کنید
  • به طور کامل از مصرف مشروبات و الکل خودداری کنید
  • از هر گونه فعالیت یا ورزش شدید خودداری کنید
  • از قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید خودداری کنید
  • از دوش بسیار گرم یا سرد خودداری کنید
  • یک رژیم غذایی متعادل بخورید
  • سر خود را دقیقا طبق دستور جراح بشویید

رعایت دستورات بعد از عمل کاشت مو توسط بیماران در دریافت نتیجه موفق بعد از پیوند مو بسیار ضروری است جهت دریافت جزئیات این دستورات و نحوه اجرای آن‌ها به مطلب مراقبت‌های بعد از کاشت مو مراجعه نمایید.

توافق پیش از انجام عمل بین پزشک و بیمار چگونه حاصل می‌شود؟

از مهم‌ترین مسائل پیش از تصمیم‌گیری برای انجام عمل کاشت مو و ابرو مشاوره مستقیم با پزشک متخصص کاشت مو می‌باشد، مشاوره قبل از عمل کاشت مو حتما باید توسط پزشک و آن هم پزشکی که خود انجام عمل را بر عهده دارد، انجام پذیرد چرا که تنها اوست که با تجربه و علم خود می‌تواند نتایج کاشت مو را پیش‌بینی نماید این مطلب در توجیه بیمار پیش از تصمیم‌گیری برای عمل بسیار مهم است.

در مقاله دیگری که با همین مضمون در سایت موجود است اشاره گردید که عدم تفاهم پزشک و بیمار از مفهوم رضایت‌بخش بودن نتایج کاشت مو می‌تواند بعد از کاشت منجر به بروز سو تعابیری از کاشت موی موفق یا ناموفق شود به این صورت که پزشک پیش از انجام عمل انتظار همین نتایج حاصله را داشته و اکنون که به این نتایج رسیده است از نتیجه عمل خوشنود و عمل را موفق می‌پندارد ولی بیمار توقعات غیرمنطقی از نتایج کاشت مو یا ابرو داشته است و حالا با این نتایج راضی نشده و کاشت موی خود را ناموفق می‌داند لذا توافق بر سر نتایج مورد انتظار پیش از انجام عمل از مهم‌ترین ملاک‌ها و معیارهای ارزیابی نتیجه نهایی عمل کاشت می‌باشد.

در پایان باید گفت: هدف از نگارش این مقاله تبیین مفهوم و معنی کاشت موی ناموفق و کاشت ابرو ناموفق بوده و در صورت بروز نتایج ضعیف‌تر از انتظار امکان انجام انواع اصلاحات چه به‌صورت انجام عمل ترمیم کاشت مو و ابرو و چه به‌صورت انجام اسکالپ سر جهت پرپشت کردن نتایج حاصل وجود خواهد داشت لذا امروزه نگرانی از باب کاشت موی ناموفق وجود نخواهد داشت.

نحوه انتخاب کلینیک برای جلوگیری از شکست کاشت مو

شکست کاشت مو یک احتمال ضعیف اما وحشتناک است. بسیاری از افراد از پیوند مو اجتناب می‌کنند و فکر می‌کنند که یک شکست بدتر از ظاهر فعلی آن‌ها است. بهترین راه برای جلوگیری از شکست کاشت مو، انتخاب یک کلینیک خوب است. اگر نمی‌دانید چگونه یک کلینیک را انتخاب کنید، در اینجا چند نکته وجود دارد که قبل از انتخاب کلینیک برای عمل پیوند مو باید به این موارد دقت کنید.

کلینیک دکتر پارسا نوایی یکی از بهترین کلینیک کاشت مو در اصفهان است که بیش از 1000 نمونه عمل کاشت مو موفق برای مراجعه‌کنندگان عزیز در سراسر ایران و سایر کشورها انجام شده است. در این مرکز همواره عمل پیوند مو توسط پزشک متخصص و تیمی از تکنسین‌های مجرب و کارآزموده انجام می‌شود. جهت دریافت مشاوره رایگان با شماره 09109105484 تماس حاصل نمایید.

جلسه مشاوره حضوری با پزشک قبل از کاشت مو

علاوه بر ارسال عکس‌های خود از زوایای خاص، برنامه‌ریزی یک جلسه مشاوره ویدیویی یا حضوری می‌تواند به شما کمک کند تیم کاشت مو خود را بشناسید و به آن‌ها اجازه دهید درباره وضعیت موهای شما ایده بگیرند. بدون مراجعه به کلینیک می‌توانید بفهمید که به چه نوع درمانی نیاز دارید.

کاشت مو توسط تکنسین‌های مجرب

با توجه به این که عمل کاشت مو طبیعی، یک عمل طولانی‌مدت از نیاز به یک تیم است و این عمل باید توسط پزشک و تکنسین‌های پیوند مو انجام شود و به غیر از پزشک، مهارت و تخصص تکنسین‌های عمل پیوند مو بسیار مهم است.

هر روش کاشت مو یکسان نیست و انتخاب روش مناسب باید متناسب با نوع مو و پیشرفت ریزش موی شما باشد. اگر موهای مجعد و نازک دارید، ممکن است هر کلینیکی در نوع موهای شما مجرب نباشد. اطمینان حاصل کنید که کلینیکی که انتخاب می‌کنید دارای تجربه زیادی در عملیات کاشت مو مشابه شما باشد.

عکس‌های قبل و بعد

عکس‌های مشابه قبل و بعد را در سایت یا شبکه‌های اجتماعی کلینیک مورد نظر مورد بررسی قرار دهید. حتی می‌توانید عکس‌های قبل و بعد را بخواهید تا به عنوان مرجع از آن‌ها استفاده کنید و در مورد نتیجه‌ای که می‌گیرید ایده بگیرید. اگر به چیزی فکر می‌کنید از پرسیدن سؤال دریغ نکنید.

گفتگو با مراجعه‌کنندگان قبلی

با بیماران قبلی در مورد تجربه کلی آن‌ها صحبت کنید حتی می‌توانید با یک بیمار قبلی صحبت کنید تا ببینید آیا از روند و نتایج راضی هستند یا خیر.

 

 

 

 

(h2)

48 پاسخ به “کاشت مو ناموفق + علائم و نحوه درمان”

    • سلام
      در مقاله “بانک مو” به تفصیل شرح داده شده که تعریف بانک موی ضعیف یک تعریف کاملا تخصصی بوده و به انتظارات بیمار از نتایج عمل کاشت مو بر می گردد لذا برای بررسی اینکه بانک موی شما پاسخگوی انتظارات شما از عمل کاشت مو می باشد باید در یک جلسه مشاوره با حضور پزشک معالج بانک مو معاینه و امکان تطابق نتایج کاشت با انتظارات شما بررسی شود. در برخی موارد ممکن است امکان انجام کاشت مو وجود نداشته باشد.
      شاد و پیروز باشید.

  • سلام من دو سال پیش تو یک کلینیک تو مشهد کاشت مو انجام دادم ولی خب متاسفانه راضی نیستم و اصلا موهام به صورت تنک در اومده می تونم دوباره کاشت مو انجام بدهم ؟

    • سلام
      در این موارد حتما نیاز به ویزیت حضوری می باشد تا وضعیت بانک موی باقی مانده و وسعت ریزشی که باید پوشش یابد ارزیابی شود ، در صورت تناسب این دو مورد با نتایج مدنظر فرد از جلسه ترمیم کاشت مو امکان انجام مجدد کاشت مو وجود دارد.
      شاد و سلامت باشید

  • سلام وقت بخیر، اگه بعد از کاشت مو بیمار از نتیجه کاشت راضی نباشه کاری میشه انجام داد؟

    • سلام
      بهترین کار قبل از تصمیم به انجام عمل کاشت مو در ابتدا تحقیق راجع به بهترین مرکز کاشت مو و بهترین دکتر کاشت مو می باشد تا از بروز بهترین نتایج ممکن کاشت مو در زمینه طراحی خط مو و جهت دهی طبیعی موها اطمینان حاصل فرمایید ، سپس بعد از انجام کاشت و رویت نتایج یک ساله چنانچه همچنان احساس نیاز به پرتر بودن موها می کنید راه های مختلفی از جمله جلسه ترمیم کاشت مو ، استفاده از موهای بدن در کاشت مو و یا انجام اسکالپ سر امکان پذیر می باشد.
      شاد و سلامت باشید

  • من در تاریخ ۵تیرماه ۹۹ کاشت مو به روش میکرو گرافت انجام دادم ولی مویی رشد نکرده و قیافه ام زشت شده .چیکار کنم جواب بگیرم و موهایی پر پشت داشته باشم و اینکه بخوام از نتیجه عمل ما موفق کاشت شکایت کنم از جه طریقی اقدام کنم تا جبران خسارت بشه چون کف سرم هنوز حالت سری و درد خفیف داره.

    • سلام
      نتیجه نهایی کاشت مو بعد از گذشت یکسال مشخص می شود و این حالات از جمله بی حسی کف سر کاملا در این بازه زمانی کم طبیعی می باشد ، در مورد روند رویت نتایج کاشت مو به مقاله مربوط در این سایت مراجعه نمایید. در مورد شکایت نیز توصیه می گردد از ابتدا پزشک با تجربه و متعهد جهت کاشت مو انتخاب نمایید تا حتی در صورت بروز نتایجی که مدنظر شما نبوده در بهبود نتایج از سر تعهد و اعتلای نام خود بکوشد چرا که به هیچ عنوان پروسه خسارت و شکایت به این راحتی ها نتیجه بخش نبوده و در صورت نتیجه هرگز جبران مکفی ضرر و زیان را نخواهد نمود.
      شاد و سلامت باشید

  • سلام من تو مهر ماه کاشت مو به روش sut انجام دادم ولی اصلا از نتیجه راضی نیستم و موهام به صورت تنک در اومده به نظرتان چیکار باید بکنم ؟

    • سلام
      قبل از انتخاب مرکز کاشت مو بهتر است از کیفیت کار مطمئن شوید و تحت تاثیر تبلیغات و فضاسازی های آن ها با بیان اسامی من درآوردی روش های جدید قرار نگیرید تا با یک انتخاب آگاهانه بهترین نتایج از کاشت مو را برای خود رقم بزنید. در مورد شما دوست عزیز نیز بصورت حضوری مراجعه نمایید چنانچه امکان انجام جلسه ترمیم برای شما وجود داشته باشد در مشاوره حضوری مشخص خواهد شد.
      شادو سلامت باشید

  • سلام من 18 خرداد 99 در یک مرکز کاشت مو در شیراز کاشت مو انجام دادم ولی الان تقریبا نزدیک 4 ماه هست از زمان عمل میگذره ولی موهای من خیلی در نیومده و به صورت پراکنده هستند این طبیعیه؟ هر چی زنگ میزنم بهم کلینیک در جواب من فقط می گویند طبیعیه و زمان میبره

    • سلام
      رویت نتیجه نهایی کاشت مو و تصمیم برای انجام عمل ترمیم بعد از گذشت حداقل یکسال از زمان انجام کاشت مو یا کاشت ابرو امکان پذیر می باشد. تا آن زمان نتیجه کاشت مو مشخص نمی شود.
      شادو پیروز باشید

  • سلام کسی که قبلا کاشت مو ناموفق داشته و الان دوباره بخواد اقدامی کنه امیدی هست؟ یا بهتره بیخیال کاشتت مو دیگه بشود؟

    • سلام
      پاسخ این سوال کاملا بستگی داره به بانک مویی که باقی مانده و وسعت ریزشی که باید پوشش پیدا کنه
      با توجه به انجام عمل قبلی کاشت مو حتما برای بررسی این موارد باید حضوری مراجعه شود
      شادو پیروز باشید

  • سلام
    من تو اسفند ۹۹ کاشت مو انجام داد و از پشت سرم به صورت یک درمیان و پراکنده مو برداشت کردن پس از گذشت چه زمانی موهای که برداشت کردن دوباره سبز میشه؟
    اصلا موهای که با ریشه درآوردن دوباره سبز میشه؟
    یا قراره پشت سرم کم‌پشت تر بشه؟

    • سلام
      موهایی که از پشت سر با ریشه خارج می شوند مجددا پشت سر رشد نخواهند کرد لذا بعد از کاشت مو اندکی کم پشت شدن ناحیه بانک مو طبیعی است

  • سلام من نزدیک به ۷ ماه هست در یه مرکز دیگه کاشت مو انجام دادم ۱۳ هزارتا و قول موهای خیلی پور پوشت بم داده بودن با بانک مو خیلی خوب از این ۱۳ تا شاید ۱۰۰۰ تا در امده و خیلی شبیه قبل عمل هستم ، دیگه میدنم مو جدیدی در نمیاد و میخوام مجدد کاشت کنم. به نظر شما کسی که ۱ بار شکست خورده در عمل ایا باز هم ممکن هست کاشت کنه وباز موهاش در نیاد ؟ میدنم که باید ۱ سال صبر کنم و بانک مو خوبی دارم هنوز فقط میترسم باز بکارم و‌ نشه

    • سلام
      برای تصمیم گیری برای انجام جلسه دوم بهتر است حتما یکسال صبر نمایید تا نتیجه نهایی مشخص شود و بعد از آن بر اساس نتایج تصمیم به انجام یا عدم انجام کاشت موی مجدد بگیرید
      شاد و پیروز باشید

  • سلام و خسته نباشید…من ۲۳ سالمه
    شقیقه هام عقب بودن بقورت ارثی اما ریزش مویی اصلا نداشتم
    مرداد ۹۹ اقدام به کاشت مو کردم و طبق نظر پزشک ماینوکسیدیل ۵ درصد استفاده کردم و بعد نه ماه طبق نظر ایشان قطع کردم اما به مرور شاهد ریزش موهای کاشته شده و موهای خودم بودم به طوری که الان با گذشت سه چهار ماه از قطع محلول هرروز ریزش مو میبینم و از تراکم موهای کاشت مقداری کم شده و روز به روز موهای کاشتم نازک تر میشوند و این روند ادامه دارد
    با این حال پیش پزشک خودم رفتم سه هفته پیش و قرار بر این شد یه جلسه مزوتراپی انجام بدم
    جلسه اول دو هفته پیش بود اما نتبجه چندانی توی قطع ریزش ها نداشته اما میبینم که تک و توک موهای کاشت خیلییی کم درحال جوانه زنی هستن
    خواستم ببینم این ریزش چطور و چه موقع متوقف میشه و برای جلوگیری از کن شدن تراکم موهای کاشت چیکار کنم؟؟
    ممنون میشم جواب بنده رو بدید

    • سلام
      با توجه به سن پایین به نظر میرسه این ریزش ادامه روند ریزش موی ارثی قبلی هست که تا زمانی که تمام موهای تحت تاثیر دچار ریزش نشوند ادامه خواهد داشت با این وجود برخی از داروها که باید تحت نظر متخصص پوست و مو استفاده شوند می توانند در توقف یا تعویق این روند تاثیر داشته باشند ، باید به یک متخصص پوست و مو مراجعه نمایید

    • سلام
      بله در ناحیه پشت سر و اساسا در هر ناحیه ای از پوست بدن میتوان اقدام به کاشت مو نمود.

  • سلام. خسته نباشید

    من ۳۶ سال دارم
    موهای شقیقه و وسط سرم بسیار نازک شده به طوری که کف سر کاملا دیده میشود. اما هنوز موهای بسیار بسیار نازک وجود دارد.
    آیا این موها با مزوتراپی یا پی آر پی قابل ضخیم شدن هست؟

    • سلام
      بله موهای نازک تا حدودی توسط دارودرمانی قابل برگشت هست اما اگر شدت ریزش زیاد باشه راهی به جز کاشت مو برای برگشت موهای دچار ریزش وجود نداره

  • سلام وقتتون بخیر. بە من پوماد فوسیدین ٢٪ تجویز شده کە بە ناحیه کاشت بمالم. ولی این تجویز به نظر خیلیها نادرستە. خواستم ببینم آیا این تجویز درستی هست یا نە؟ و ضمنا اینکه من پوماد رو در ناحیه کاشت استفاده کردم در حال حاظر. الان اگە اشتباه هستش، چجوری پاکش کنم؟ ممنونم.

    • سلام و سپاس
      درست بودن یا نبودن تجویز تنها به نظر پزشک معالج شما باز می‌گردد و طبق دستورات وی باید اقدام نمایید.
      در کلینیک کاشت ما در شهر اصفهان پزشکان مجموعه از کرم یا پماد زیر یک هفته در ناحیه کاشت شده استفاده نمی نمایند.

  • سلام من خانمی 38 ساله هستم موی جلوی سرم خیلی کم پشت شده آیا امکان داره از موی زائد چونه که بعلت استفاده زیاد ماینوکسیدل رشد یافته بر کاشت انجام داد

    • سلام
      بعیده که بانک موی ریش یک خانم پاسخگوی نیاز کاشت موی سرش باشه چون طبعا تعداد موها خیلی کم هست

  • سلام وقت بخیر من قبلا کاشت داشتم ولی گرفت هایی که کاشتن سمت چپ سرم زاویه و جهت رویششون با موهای خودم یکی نیست اون منطقه حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ تا گرفت این مشکل رو داره ۳ ماهم از عملم میگذره این رو میشه دوباره گرفت هارو دراورد و با زاویه درست کاشت کرد؟

    • سلام و سپاس
      خیر برداشت مو تنها از ناحیه پشت سر یا بانک مو امکان پذیر بوده و از ناحیه کاشت شده نمی توان موها را خارج نمود.
      در ابتدای کار و قبل از انتخاب مرکز کاشت مو مخصوصا در شهر اصفهان از کیفیت کار مرکز اطمینان حاصل نموده و پس از آن اقدام به انجام کاشت مو نمایید تا از بروز اینگونه مشکلات پیشگیری نمایید.

  • سلام وقت بخیر

    من چهار روز پیش کاشت مو انجام دادم واثری از تشکیل دلمه نیست .میخواستم ببینم طبیعیه.

    • سلام و سپاس
      بله طبیعیه
      ایجاد دلمه به فاکتورهای متعدد در کاشت مو مرتبط هست مثلا روش نواری دلمه کمتری ایجاد میکنه پس طبیعیه که در بعضی حالات کلا دلمه کمتر ایجاد شود.

    • سلام و سپاس
      بله میشه کاشت انجام داد اما احتمال نیاز به جلسه ترمیم ممکن است از حالت عادی بیشتر باشد

  • سلام ۲۵روز پیش کاشت کردم‌.قبلا خودم موهای زیلدی داشتم ولی کم پشت .الان هنوز اثری از رویش موهای طبیعی خودم در بالای سر نیست .آیا به موهای خودم اسیب زدن و دیگ در نمیان؟؟؟؟

    • سلام
      مشکلی نیست شوک به گرافت ها وارد شده و مجددا رویش پیدا میکنه برای اطمینان به پزشکتون مراجعه کنید و از ایشون هم راهنمایی بگیرید

  • سلام..تقریبا بعد از شش یا هفت روز بعد از کاشت موی من زخمهای خشک شده محل کاشت تک و توک به همراه ساقه مو ریزش میکنن و میفتند… بعضیاشون هم انقد خشک شدند که با یک اشاره انگشت میفتند…. میخاستم ببینم مشکلی که پیش نمیاد؟؟؟

  • آقای دکتر خیلی با معرفت و دلسوزی ممنونم ازت با اینکه اصلا من اصفهان نیستم اگر بودم حتما پیش شما میومدم ولی استفاده کردم از علمتون

  • با عرض سلام و خسته نباشید من ۲۳ سالمه اصلا هم ریزش مو نداشتم ولی مادرزادی پیشانیم بلند بود انجام به عمل کاشت مو کردم حدود ۳۰۰۰ گرافت که گرافتام تقریبا ۳ تایی بودن الان حدود ۸ ماهو نیم میگذره می تونم بگم ۴۰ یا ۵۰ درصد رشد کرده و تقریبا همه گرافتایی که رشد کرده یدونه ای رشد کرده ایا امیدی هست درست بشه یا نیاز به کاشت دوم خواهم داشت استرس دارم شدید به این شرایط

    • سلام وقت بخیر
      در مورد مسئله ای که مطرح کردید باید بگم نتیجه ی نهایی کاشت بعد از یکسال مشخص میشه الان برای تقویت موهاتون هنوز وقت هست میتونید مزوتراپی یا prp انجام بدید و بعد از یکسال توسط پزشکتون معاینه بشید اگر احتیاجی به ترمیم بود خودشون راهنماییتون میکنن

  • با سلام و ممنون از پاسخگویی به پرسشها
    من دارای ریزش موی ارثی با الگوی زنانه و موهای نازک هستم و تمایل دارم در بخش جلوی سرم که دچار طاسی شده است کاشت مو انجام بدم خواستم بپرسم میزان موفقیت کاشت برای خانمها که دارای بانک مو کم پشت زنانه هستند چقدر هست و ایا امکان داره کل موهای کاشت شده حتی با مراقبت صحیح رشد نکنند یا بعد از یکی دو سال مجدد ریزش بکنند؟ همچنین با توجه به سابقه فامیلی سرطان خون پزشک کاشت مو به من گفتند امکان prp بعد از عمل به خاطر ریسک سرطان وجود ندارد، ایا انجام ندادن پی ار پی ، مزوتراپی، تزریق سلولهای بنیادی و روشهای درمانی مشابه بعد از کاشت در صورت مصرف مداوم ماینوکسیدیل تاثیری در موفقیت کاشت دارد یا این روشها فقط جنبه تجاری دارند؟

    • سلام وقت بخیر
      ریزش مو در خانم ها به دلیل الگوی ریزش مو باید از نزدیک بررسی شود اگر ساکن اصفهان هستید میتوانید برای بررسی بیشتر به کلینیک سینایار مراجعه کنید.
      در افرادی که بانک مو هم دچار ریزش شده باشد و بانک مو هم درگیر شده باشد ممکن است بعد از مدتی مجدد دچار ریزش شوند
      انجام prp هیچ ارتباطی با افزایش ابتلا به سرطان ندارد و تمام متدهای نام برده شده تاییدیه انجمن متخصصان رو دارا هستند و مورد تایید می باشند.

  • سلام خسته نباشید دکترعزیزتشکر میکنم از راهنمایهای ارزشمندتون من پنجاه و نه سالمه موهام خوب بودیه مقدارگوشه ها وپس سرم کم شده بودمتعصفانه بدون تحقیق به پیشنهاد یک دوست کلینیک شیراز کاشت انجام دادم واز همان شب اول گوشه سرم به اندازه دوبند انگشت زخمش مشخص بود روز بروز بدتر شد ومن فکر میگردم طبیعی عکس فرستادن برای بنده خداکه برام موکاشته تازه بعد از یک هفته برام آنتوبیوتیک تجویز کرد الان سه ماه گذشته واون قسمت گودوطاس شده آیا میشه مجدد اون قسمت وگاشت مو انجام داد ممنون میشم راهنماییم کنید خدا خیرت بده

    • سلام وقت بخیر
      احتمالا اون ناحیه دچار نکروز شده باید یکسال بگذره تا پوست کاملا ترمیم شود بعد از یکسال میتونید برای کاشت مجدد اقدام کنید