آیا استفاده از کلاه بعد از کاشت مو مجاز است؟ | کلاه گذاشتن بعد از پیوند مو

کلاه گذاشتن بعد از کاشت مو بلافاصله بعد از انجام عمل مجاز نیست و باید توصیه‌های پزشک در مورد بهترین زمان کلاه گذاشتن بعد از کاشت مو و نحوه صحیح کلاه گذاشتن بعد از عمل کاشت مو را رعایت نمایید.

با توجه به این که در عمل پیوند مو موهای فرد به‌طور کامل تراشیده می‌شود، بیشتر افراد تمایل دارند بعد از عمل از کلاه استفاده نمایند که در این مطلب به‌طور کامل به مبحث استفاده از کلاه بعد از کاشت مو طبیعی پرداخته‌ایم و تمام نکات ضروری در این مورد را توضیح داده‌ایم.

در این مطلب به اهداف مختلف از گذاشتن کلاه بعد از کاشت مو و نتایج هر یک از آن‌ها اشاره کرده‌ایم، مزایا و معایب و عوارض استفاده از کلاه را بیان می‌کنیم و سپس راجع به نحوه صحیح پوشیدن کلاه پس از کاشت مو صحبت می‌نماییم.

آیا استفاده از کلاه بعد از کاشت مو ضرر دارد؟

اگر به تازگی تحت عمل کاشت مو قرار گرفته‌اید، ممکن است این سؤال برای شما پیش بیاید که بهترین راه برای محافظت از موهای کاشته شده و اطمینان از بهترین نتایج ممکن از جراحی شما چیست. یکی از عناصر کلیدی مراقبت پس از پیوند، انتخاب نوع مناسب کلاه برای پوشیدن و نحوه صحیح پوشیدن آن است.

در حقیقت می‌توان گفت: کلاه گذاشتن بعد از کاشت مو ضرر ندارد و به محافظت از گرافت‌های کاشت شده نیز کمک می‌کند اما استفاده از کلاه بعد از عمل در صورتی مفید و تأثیرگذار است که توصیه‌های پزشک در این زمینه را رعایت نمایید و از کلاه مناسب بعد از کاشت مو استفاده کنید.

چه مدت بعد از کاشت مو می‌توانم کلاه بگذارم؟

یکی از رایج‌ترین سوا لاتی که اکثر بیماران دارند این است که چه مدت بعد از کاشت مو می‌توانند کلاه بگذارند. پس از کاشت مو، ممکن است پوست سر متورم شود و ممکن است در چند روز اول کمی خونریزی و دلمه را تجربه کنید.

در این دوره، ممکن است راحت باشید که پوست سر خود را بپوشانید تا کاشت مو را پنهان کنید. با این حال، جراحان کاشت مو توصیه می‌کنند 7 تا 10 روز بعد از عمل از پوشیدن هر چیزی روی پوست سر تا زمانی که گرافت‌ها به طور دائمی پیوند بخورند، صبر کنید.

پوشیدن کلاه می‌تواند باعث فشرده شدن، آسیب دیدن یا جابجایی پیوندها شود. آسیب رساندن به گرافت‌ها می‌تواند لکه‌های خالی روی پوست سر ایجاد کند و کل روند بهبود کاشت مو را به خطر بیندازد. پس از 7 تا 10 روز، هنگامی که گرافت‌ها به طور دائم و کامل پیوند خوردند، پوشیدن کلاه بی‌خطر در نظر گرفته می‌شود.

چند روز بعد از پیوند مو استفاده از کلاه مجاز است؟

قبل از اتمام هفته اول پس از کاشت مو باید دقت داشت که تماس مستقیم یا کشیدن شدن اجسام خارجی روی سر منجر به خروج گرافت‌های کاشت شده خواهد شد لذا استفاده از کلاه‌هایی که در تماس مستقیم با پوست سر قرار می‌گیرند مانند کلاه‌های کش‌باف ممنوع می‌باشد، اما در این بازه زمانی می‌توان از کلاه‌هایی که با فاصله از پوست، روی سر قرار می‌گیرند مثل کلاه نقاب‌دار استفاده نمود به شرطی که زمان گذاشتن یا برداشتن، کلاه به موهای کاشت شده تماس پیدا نکرده و منجر به بیرون کشیدن گرافت‌ها نشود.

استفاده از کلاه در ناحیه کاشت مو معمولاً توسط پزشک توصیه می‌شود. پوشیدن بانداژ یا کلاه روی ناحیه پیوند شده گرما و رطوبت ناحیه را تأمین می‌کند و تارهای مو را در جای خود نگه می‌دارد.

با این حال، مدت زمان استفاده از کلاه برای محافظت از تارهای مو در ناحیه پیوند شده معمولاً از چند روز تا چند هفته متغیر است. مهم است که استفاده از کلاه را برای مدتی که پزشک توصیه کرده است ادامه دهید. به طور متوسط می‌توانید از روز پنجم استفاده از کلاه را شروع کنید.

دلایل کلاه گذاشتن بعد کاشت مو

کاشت مو این روزها بسیار رایج شده است. با این حال، آنچه که بسیار مهم است این است که تا چه حد از دستورالعمل‌های جراح خود پیروی می‌کنید و از پیوندهای خود مراقبت می‌کنید تا به نتایج بهینه از عمل کاشت مو برسید. فقط بعد از کاشت، گرافت‌های مو بسیار حساس هستند و نباید آن‌ها را لمس کرد. در 5-6 روز اول پس از درمان، دستورالعمل‌های مناسبی به شما داده می‌شود، از جمله مراقبت از پیوند، پوشاندن سر، زمان استفاده از کلاه و غیره.

یکی از رایج‌ترین سؤالات مراجعین کاشت مو، ابرو و اسکالپ سر این است که آیا بعد از کاشت مو می‌توان از کلاه استفاده نمود؟ برای پاسخ به این سؤال باید دید هدف فرد از گذاشتن کلاه بعد کاشت مو چیست؟

افرادی که عمل پیوند مو انجام می‌دهند با توجه به این که موهای آن‌ها به‌طور کامل تراشیده می‌شود تمایل دارند از انواع کلاه استفاده کنند که در ادامه به شش دلیل اصلی کلاه گذاشتن بعد از کاشت مو اشاره شده است.

مزایای کلاه گذاشتن بعد از کاشت مو

مخفی شدن زخم‌ها و دلمه‌های بعد از پیوند مو

محافظت از گرافت‌های کاشت شده در برابر نور خورشید

حفاظت از گرافت‌های پیوند زده شده در برابر باد و باران

محافظت از موهای کاشت شده در برابر گرد و غبار

محافظت از گرافت‌ها در اثر برخورد ضربه فیزیکی به سر

محافظت از موهای گرافت‌های کاشت شده در برابر سرما

گذاشتن کلاه با هدف مخفی کردن منظره زخم‌های بعد از کاشت مو

شایع‌ترین هدف پوشیدن کلاه پس از کاشت مو، پوشاندن یا مخفی کردن منظره ناحیه کاشت شده تا زمان بهبود زخم‌ها است. اطراف موهای کاشت شده دلمه و لخته خون‌های متعددی تشکیل می‌شوند که تا حدود یک هفته و خشک شدن و ریزش آن‌ها به طول می‌انجامد، در این مدت از دید برخی از افراد این صحنه منزجر کننده بوده و مانع برقراری روابط اجتماعی مناسب در بیرون از منزل می‌گردد.

محافظت از آلودگی و گرد و غبار

اگر یک هفته از عمل شما گذشته است می‌توان گفت دیگر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی یا گردوغبار قابلیت ایجاد مشکل جدی برای نتایج کاشت موی شما را ندارند لذا استفاده از کلاه با این هدف پس از گذشت یک هفته از عمل بی‌مورد است.

محافظت در برابر نور خورشید

قرار گرفتن در معرض نور آفتاب مستقیم بیش از ۴ ساعت در طول روز تا یک ماه پس از کاشت مو به دلیل ایجاد آفتاب‌سوختگی و التهاب پوستی مانع ایجاد نتایج بهینه کاشت مو می‌گردد. لذا توصیه می‌گردد جهت ممانعت از این اثر در صورتی که مجبور به حضور در محیط‌های باز زیر نور آفتاب هستید حتما از کلاه مناسب استفاده نمایید.

محافظت در مقابل باد و باران

باد و باران چندان منجر به آسیب به کاشت مو نمی‌شوند، مگر این که باد شدید یا باران اسیدی مطرح باشد. در این موارد در وهله اول توصیه می‌گردد چنانچه هنوز یک ماه از عمل شما نگذشته است تا پایدار شدن شرایط جوی از منزل خارج نشوید و چنانچه مجبور به خروج هستید هم از کلاه و هم از چتر استفاده نمایید.

محافظت در مقابل ضربه فیزیکی

در طول یک ماه اول پس از کاشت ضربات محکم به سر ممکن است با عدم رشد موها در ناحیه مضروب یا اطراف آن شود پس اگر در محیط کار سر شما در معرض ضربات فیزیکی قرار دارد می‌توانید از کلاه ایمنی یا کلاه کاسکت استفاده نمایید، فقط باید به این نکته توجه نمایید که اگر این کلاه‌ها در تماس مستقیم با پوست سر در ناحیه کاشت قرار می‌گیرند حتما باید یک هفته از عمل گذشته باشد در غیر این صورت امکان خروج گرافت‌ها یا موهای کاشت شده در حین گذاشتن یا برداشتن کلاه وجود دارد.

محافظت در برابر سرما

متأسفانه کلاه‌هایی که با این هدف تهیه می‌شوند مانند کلاه‌های پشمی یا کش‌باف کرکی اکثرا به پوست سر می‌چسبند و باعث خروج موهای کاشت شده می‌شوند پس در صورت تمایل به استفاده

از این کلاه‌ها باید یک هفته از عمل گذشته باشد تا گرافت‌ها با پوست سر کامل پیوند خورده و یکی شده باشند و به‌راحتی از پوست خارج نشوند.

بعد از کاشت مو چه نوع کلاهی بپوشم؟

هنگام انتخاب کلاه برای پوشیدن پس از کاشت مو، چند فاکتور کلیدی وجود دارد که باید در نظر گرفته شود. در اینجا چند نکته برای انتخاب نوع کلاه مناسب آورده شده است:

کلاه گشاد بپوشید: مهم است که کلاهی را انتخاب کنید که به اندازه کافی گشاد باشد تا فشار زیادی به موهای کاشته شده یا ناحیه اهداکننده (بانک مو) وارد نشود. از کلاه‌هایی که خیلی تنگ هستند یا سرتان را فشار می‌دهند اجتناب کنید، زیرا این کار می‌تواند باعث ناراحتی شود و به طور بالقوه به پیوندهای کاشته‌شده شما آسیب برساند.

کلاهی با پارچه‌ای نرم انتخاب کنید: کلاهی را انتخاب کنید که از پارچه نرم و قابل تنفس ساخته شده باشد تا از تحریک و ناراحتی روی پوست سر خود جلوگیری کنید. اگر مستعد ابتلا به پوست حساس هستید یا اگر تمایل به شوره سر دارید، این امر به ویژه مهم است.

از کلاه‌هایی با مواد زبر یا خشن اجتناب کنید: از کلاه‌هایی با مواد زبر یا خش‌دار اجتناب کنید، زیرا این کلاه‌ها به‌طور بالقوه می‌توانند پوست سر شما را تحریک کرده و باعث ناراحتی شوند.

نوع کلاه را در نظر بگیرید: بسته به نوع عمل کاشت مو که انجام داده‌اید، ممکن است بخواهید انواع مختلفی از کلاه را در نظر بگیرید. برای مثال، اگر تحت یک روش برداشت نواری قرار گرفته‌اید، ممکن است بخواهید از کلاه‌هایی که نوار یا لبه‌های محکمی دارند اجتناب کنید، زیرا این کلاه‌ها می‌توانند به طور بالقوه روی اسکار در ناحیه اهداکننده فشار وارد کنند.

اگر تحت عمل کاشت موی FUE قرار گرفته‌اید، ممکن است بخواهید از کلاه‌هایی که دارای تناسب بسیار تنگ هستند اجتناب کنید، زیرا این امر به‌طور بالقوه می‌تواند برش‌های کوچک ایجاد شده در طول عمل را تحریک کند.

چگونه بعد از کاشت مو کلاه بگذارم؟

هنگامی که کلاهی را انتخاب کردید که برای ریکاوری کاشت مو مناسب است، مهم است که آن را به درستی بپوشید تا از آسیب رساندن به موهای کاشته شده یا ناحیه اهداکننده جلوگیری کنید. چند نکته برای استفاده از کلاه بعد از کاشت مو:

کلاه مناسب بپوشید: اگر کلاه به سر دارید، حتما آن را طوری تنظیم کنید که خیلی تنگ یا گشاد نباشد. همچنین باید مطمئن شوید که کلاه ناحیه اهداکننده یا پیوندهای کاشته شده را نپوشاند، زیرا ممکن است باعث تحریک یا آسیب شود.

از پوشیدن بیش از حد کلاه خودداری کنید: در حالی که محافظت از موهای کاشته شده و ناحیه اهداکننده پس از کاشت مو مهم است، همچنین مهم است که از پوشیدن بیش از حد کلاه خودداری کنید. استفاده بیش از حد از کلاه می‌تواند منجر به تعریق و تحریک پوست سر شود که به طور بالقوه می‌تواند به پیوندهای کاشته شده شما آسیب برساند.

از کلاه طولانی‌مدت استفاده نکنید: اگر نیاز به استفاده طولانی‌مدت از کلاه دارید، حتماً استراحت کنید و هر چند ساعت یک بار کلاه را بردارید تا پوست سرتان نفس بکشد. این به جلوگیری از تعریق و تحریک پوست سر کمک می‌کند.

هنگام برداشتن و تعویض کلاه خود ملایم باشید: هنگام برداشتن یا تعویض کلاه، ملایم باشید و از کشیدن یا کشیدن موهای خود یا ناحیه اهداکننده خودداری کنید. این به جلوگیری از آسیب تصادفی به موهای کاشته شده یا ناحیه اهداکننده کمک می‌کند.

 

 چرا باید بعد از کاشت مو سرم را بپوشانم؟

دلایل متعددی وجود دارد که چرا بعد از کاشت مو مهم است سر خود را بپوشانید. در اینجا چند دلیل کلیدی وجود دارد:

برای محافظت از موهای کاشته شده: پس از کاشت مو، موهای کاشته شده شما هنوز در مرحله حساس ترمیم هستند و آسیب‌پذیرتر هستند. با پوشیدن کلاه، می‌توانید از موهای کاشته شده خود در برابر نور خورشید، باد و سایر عوامل محیطی که به طور بالقوه می‌توانند به آن‌ها آسیب برسانند، کمک کنید.

برای جلوگیری از عفونت: پوشیدن کلاه همچنین می‌تواند به کاهش خطر عفونت در ناحیه اهداکننده (منطقه‌ای که فولیکول‌های مو برای پیوند از آن گرفته می‌شود) کمک کند. این امر به ویژه در صورتی که تحت عمل کاشت موی FUE (استخراج واحد فولیکولی) قرار گرفته باشید بسیار مهم است، زیرا ناحیه اهداکننده ممکن است به دلیل برش‌های کوچک متعددی که در طول عمل ایجاد می‌شود، در برابر عفونت آسیب‌پذیرتر باشد.

برای کاهش جای زخم: پوشاندن سر نیز می‌تواند به کاهش ظاهر جای زخم در ناحیه اهدا کننده کمک کند. این امر به ویژه در صورتی که تحت یک روش برداشت نواری قرار گرفته باشید بسیار مهم است، زیرا این نوع کاشت مو می‌تواند منجر به زخم بزرگ‌تری در ناحیه اهداکننده شود. با پوشیدن کلاه می‌توانید به پوشاندن جای زخم کمک کرده و خطر ایجاد اسکارهای کلوئیدی را کاهش دهید.

آیا تعریق در اثر گذاشتن کلاه مضر است؟

مو و پوست سر تا چند هفته بعد از کاشت حساس هستند و به مراقبت ویژه نیاز دارند. چندین هفته طول می‌کشد تا گرافت‌های کاشته شده‌ی مو بهبود پیدا کرده و رشد کنند و بعضی از عوامل خارجی، مثل تعریق سر بعد از کاشت مو، می‌توانند در این فرایند اختلال ایجاد کنند. بنابراین بهتر است گرافت‌های کاشت شده را خشک نگه دارید و از نور مستقیم آفتاب هم دوری کنید.

به‌صورت کلی چنانچه سه روز از عمل گذشته و سر به‌صورت روزانه چند مرتبه طبق دستورات پس از عمل شستشو می‌شود، عرق کردن هیچ مشکلی ایجاد نخواهد کرد پس اگر با توجه به موارد فوق مجبور به پوشیدن کلاه هستید از عرق کردن سر نگران نباشید. برای مطالعه بیشتر در مورد دستورات لازم جهت نگهداری‌های بعد از عمل کاشت مو به بخش مراقبت‌های بعد از کاشت مو مراجعه نمایید.

روش صحیح گذاشتن و برداشتن کلاه بعد از کاشت مو چگونه است؟

بهترین راه برای این کار این است که با استفاده از هر دو دست کلاه را گرفته و موقع گذاشتن کلاه ابتدا نقاب آن را روی پیشانی قرار داده و سپس قسمت عقب کلاه را پایین بکشید و در زمان برداشتن کلاه نیز نقاب آن را با دست نگه داشته، ابتدا قسمت عقبی و سپس ناحیه نقاب را بردارید.

در مورد کلاه شاپو بهتر است کلاه با هر دو دست گرفته شده و به‌صورت عمودی روی سر گذاشته و برداشته شود چرا که گذاشتن و برداشتن کلاه با یک دست احتمال کشیده شدن کلاه روی ناحیه کاشت و خروج گرافت‌ها را افزایش می‌دهد.

آیا پس از اسکالپ میکروپیگمنتیشن می‌توان کلاه استفاده نمود؟

اشعه فرابنفش نور آفتاب در تسریع کم‌رنگ شدن میکرواسکالپ به شدت اثر گذار است لذا به مراجعین اسکالپ سر توصیه می‌شود در حد توان از تماس با نور مستقیم آفتاب پرهیز کنند و در صورت اجبار به حضور ساعات طولانی زیر نور خورشید از کلاه استفاده نمایند.

پس استفاده از کلاه پس از اسکالپ سر نه تنها ممنوع نبوده بلکه به دلیل ممانعت از تابش مستقیم آفتاب و کم‌رنگ شدن نتایج میکرو اسکالپ، مفید نیز می‌باشد. پس با خیال راحت پس از اسکالپ سر می‌توانید از انواع کلاه استفاده نمایید.

آیا در کاشت ابرو نیاز به استفاده از کلاه می‌باشد؟

در مورد کاشت ابرو باید گفت: منظره بعد از کاشت به هیچ عنوان مشمئز کننده نبوده و نیاز به مخفی کردن و پوشیدن ناحیه نمی‌باشد لذا استفاده از کلاه یا نقاب تنها جهت جلوگیری از تماس با نور مستقیم آفتاب بیش از ۴ ساعت در طول روز توصیه می‌گردد.

شایان ذکر است در کاشت مو با توجه به تماس کلاه با ناحیه برداشت بانک موی پشت سر و باز بودن زخم‌ها در سه روز اول و ریسک ایجاد عفونت بهتر است به تمیز بودن کلاه اهمیت داده و در صورت آلوده شدن کلاه از استفاده آن پرهیز نمایید. تهیه یک کلاه جایگزین ذخیره برای اطمینان از تمیز بودن همیشگی کلاه و شستشو به‌صورت روزانه می‌تواند مفید باشد.

آیا روش‌های دیگری برای پنهان کردن پوست سر بعد از کاشت مو وجود دارد؟

جراح به شما پیشنهاد می‌کند حداقل 10 روز بعد از عمل پیوند مو در مورد استفاده از کلاه یا سایر لوازم جانبی سر صبر کنید. با این حال، اگر همچنان می‌خواهید پوست سر خود را بپوشانید، جراح شما پوشیدن کلاه یا کلاه گشاد و قابل تنظیم را توصیه می‌کند.

پزشک می‌تواند شما را در انتخاب مناسب‌ترین نوع کلاه راهنمایی کند. همچنین عاقلانه است که لباس خود را بر اساس آن انتخاب کنید. از پوشیدن لباس‌هایی که برای پوشیدن یا درآوردن آن‌ها نیاز به بالا رفتن از سر دارید، خودداری کنید. درعوض، لباس‌هایی با زیپ یا دکمه در جلو بپوشید.

بیشتر بخوانید
جهت اطلاع از نحوه خوابیدن و دراز کشیدن بعد از عمل پیوند مو، فقط کافی است به مطلب نحوه خوابیدن بعد از کاشت مو مراجعه نمایید.

هنگام استفاده از پانسمان چه اقدامات احتیاطی باید انجام داد؟

باید اطمینان حاصل کنید که هنگام پوشیدن و برداشتن کلاه، اجازه ندهید کلاه شما با پیوندهای کاشته شده برخورد کند. تمام اقدامات احتیاطی لازم را برای آسیب نرساندن به پیوندهای کاشته شده انجام دهید.

از سرپوش‌های ساخته شده از پارچه‌های نرم استفاده کنید. از پنبه اجتناب کنید، زیرا ممکن است به پوست سر بچسبد. اگر کلاه به سر دارید، از تمیز بودن آن مطمئن شوید. اگر کلاه خود را با خاک یا خون آغشته کرد، به طور کامل بشویید تا از هرگونه عفونت جلوگیری کنید.

همچنین از کلاه یا هر سرپوش دیگری برای فواصل طولانی و بیش از 5 تا 6 ساعت در روز استفاده نکنید. برای به دست آوردن نتایج بهینه از کاشت مو، باید تمام دستورالعمل‌ها و توصیه‌های جراح خود را دنبال کنید.

بعد از کاشت مو چه کنیم؟

اگر قصد انجام کاشت مو را دارید، تحقیقات دقیقی انجام دهید و با جراح خود صحبت کنید تا تصمیمی آگاهانه بگیرید. FUE (استخراج واحد فولیکولی) و FUT (پیوند واحد فولیکولی) دو روش رایج کاشت مو هستند.

هر دوی این روش‌ها شامل استخراج فولیکول‌های موی سالم از ناحیه اهداکننده (بخشی از پوست سر که دارای رشد موی متراکم است) و پیوند آن‌ها در ناحیه گیرنده که در آن ریزش مو وجود دارد، است. برای پیوند این فولیکول‌های مو، جراح برش‌های کوچکی را در پوست سر ایجاد می‌کند، جایی که گرافت‌های فولیکولی با دقت زیادی کاشته می‌شوند.

پس از کاشت مو، رعایت روش‌های توصیه شده توسط پزشک بسیار مهم است. به طور کلی مراحل زیر بعد از کاشت مو توصیه می‌شود:

روی ناحیه پیوند شده از بانداژ یا کلاه استفاده کنید. این کار گرما و رطوبت ناحیه را فراهم می‌کند و تارهای مو را در جای خود نگه می‌دارد.

از داروهای توصیه شده توسط پزشک به طور منظم استفاده کنید. این داروها باعث تسریع بهبود زخم و کاهش خطر عفونت می‌شود.

از رطوبت و دمای بالا در ناحیه کاشت مو خودداری کنید؛ بنابراین سعی کنید از قرار گرفتن در معرض سطوح بالای آب یا نور خورشید در این ناحیه خودداری کنید.

تارهای مو را در ناحیه پیوند شده با دقت برس بزنید. به خصوص در هفته‌های اول کاشت مو، سعی کنید تارهای مو را زیاد برس نزنید. این امر از ساییدگی تارهای مو جلوگیری می‌کند و رشد سریع مو را پس از کاشت مو تضمین می‌کند.

از شامپو و محصولات مراقبتی توصیه‌شده توسط پزشک استفاده کنید. این محصولات با تغذیه تارهای مو در ناحیه پیوند شده ظاهری سالم به شما می‌دهند.

هر گونه مشکل یا درد در ناحیه کاشت مو را به پزشک خود اطلاع دهید. مهم است که مشکلاتی مانند درد، تورم یا عفونت را به موقع درمان کنید.

پس از کاشت مو سعی کنید روش‌های توصیه شده توسط پزشک را به دقت اعمال کنید و در صورت لزوم با پزشک خود مشورت کنید. به این ترتیب پس از کاشت مو می‌توان به بهبودی و رشد سریع موها دست یافت.

در نهایت به عنوان یک نتیجه‌گیری کلی می‌توان گفت: پوشیدن کلاه بعد از کاشت مو بخش مهمی از روند بهبودی است. با انتخاب نوع مناسب کلاه و استفاده صحیح از آن، می‌توانید به محافظت از موهای کاشته شده و ناحیه اهداکننده، کاهش خطر عفونت و جای زخم کمک کرده و از بهترین نتایج ممکن از جراحی کاشت مو اطمینان حاصل کنید.

 

20 پاسخ به “آیا استفاده از کلاه بعد از کاشت مو مجاز است؟ | کلاه گذاشتن بعد از پیوند مو”

    • سلام
      اشاره به کلاه نقابدار به این دلیل بوده که برای مخاطبین معنای کلاهی که با فاصله از موها قرار گرفته و به سر نچسبد را تداعی نماید ، هر نوع کلاه دیگری با این خصوصیت نیز می تواند مورد استفاده قرار گرفته و نباید حتما از نوع کلاه نقابدار باشد.
      شاد و پیروز باشید

  • سلام وقت بخیر من کوهنورد هستم ولی خیلی دوست دارم کاشت مو انجام بدهم برام سوال شده اگر کاشت مو بخوام انجام بدهم امکانش هست برم باز هم کوه یا این که کلاه که به سرم بگذارم یا شدت افتاب باعث پس زدن کاشت موم نمیشه؟

    • سلام
      همانطور که در مقاله اشاره شد بدون مشکل و براحتی پس از گذشت بازه زمانی لازم می توانید از کلاه استفاده کنید و همچنین تاثیر آفتاب بر نتیجه کاشت مو تنها در یکماه اول اثرگذار است و پس از آن آفتاب مستقیم تاثیری در نتیجه کاشت مو نخواهد داشت.
      شادو سلامت باشید

  • سلام سوال بنده این است که چند روز در ساعت کلاه استفاده کنم ؟
    آیا شستون سر هروز صورت گیرد یا یگ روز در میان ؟

    • سلام
      استفاده از کلاه محدودیت ندارد ، در مورد شستشوی سر در بخش اطلاعات بعد از عمل همین سایت بصورت کامل توضیح داده شده است چرا که نحوه شستشو و دفعات شستشو در زمان های مختلف بعد از عمل متفاوت است.
      شادو پیروز باشید

    • سلام
      بعد از گذشت ۱۰ روز از انجام عمل کاشت مو می توان از انواع کلاه گیس یا پوستیژ استفاده نمود به شرطی که اگر از چسب استفاده می شود در ناحیه کاشت شده تا یکماه چسبی قرار داده نشود.
      شادو پیروز باشید

  • سلام خسته نباشید من دو ماه پیش کاشت مو انجام دادم الان که هوا داره رو به سردی میره حتما مواقعی که بیرون از خونه هستم برای مراقبت از گرافت های موهام باید از کلاه خاصی استفاده کنم؟

    • سلام
      در مقاله فوق بصورت جامع به این مورد پرداخته شد ولی بصورت کلی می توان گفت چنانچه در محل سکونت شما سرمای بسیار شدید احساس می شود بهتر است تا رشد تعدادی از موها و ایجاد محافظت نسبی از کلاه استفاده نمایید.
      شاد و پیروز باشید

  • سلام وخسته نباشید استفاده از کلاهی مثل کلاه اتاق عمل چون چندین ساعت باید روی سر باشه و اکثر روزها مشکلی نداره ؟؟حدود 40 روزه که از کاشت میگذره

  • سلام دکتر عزیز ،وقت بخیر ،ببخشید یکماه بعد کاشت میشه کلاه کاسکت استفاده کنم؟

    • سلام و سپاس
      در صورت تماس مستقیم با ناحیه کاشت بعد از یکماه مجاز به استفاده از کلاه کاسکت هستید ولی چنانچه کلاه مستقیم با ناحیه کاشت در تماس نباشه میتونید بعد از یک هفته از کلاه کاسکت استفاده نمایید

  • با سلام، بعد از گذشت یکماه از کاشت میتوان از کلاه بافتنی یا پوستیژ استفاده نمود؟