بعد از کاشت ابرو چه پماد، کرم، لوسیون یا ژلی استفاده کنیم؟

در پروسه کاشت ابروی طبیعی موهای بانک مو از پشت سر برداشت‌شده و بعد از آماده‌سازی به نواحی نیازمند کاشت در ناحیه ابرو منتقل می‌گردد علی‌القاعده انتقال پیاز موها نیازمند ایجاد جراحت هرچند ظریف و قابل اغماض در سطح پوست این ناحیه هست لذا کاشت ابرو با التهاب پوست در این ناحیه همراه است و هر کجا که التهاب وجود دارد خشکی پوست نیز مطرح می‌گردد.

یکی از بهترین راه‌های رفع خشکی پوست ناحیه ابروها پس از کاشت ابرو استفاده از پمادها و کرم‌های خاص در این ناحیه می‌باشد، همچنین امروزه داروهای تقویتی ابرو به شکل کرم، لوسیون تهیه شده است تا به‌صورت موضعی در این نواحی استفاده گردند.

همچنین جهت رفع جوش‌های ناحیه کاشت ابرو می‌توان از انواع ژل‌های مخصوص این مورد استفاده نمود. در مقاله حاضر به بررسی این موارد می‌پردازیم.

بهترین پماد بعد از کاشت ابرو

تفاوت پماد، کرم، لوسیون و ژل چیست؟

این تفاوت مربوط به میزان نسبت آب و چربی در این محصولات است پمادها درصد بیشتر چربی، کرم‌ها تقریبا درصد برابر آب و چربی، لوسیون ها درصد بیشتر آب نسبت به چربی و ژل‌ها تقریبا بدون چربی هستند.

ناگفته پیداست که برای رفع خشکی پوست بیشتر از پمادها و کرم‌ها و جهت تقویت ابروها بیشتر از لوسیون و ژل استفاده می‌شود.

ژل ابرو بعد از کاشت ابرو

بعد از کاشت ابرو چه پمادی بزنیم؟

پمادها به دلیل میزان بالای چربی که دارند بهترین گزینه رفع خشکی پوست ناحیه کاشت ابرو می‌باشند و به دلیل ایجاد لایه محافظ مانع از تبخیر آب مخصوصا در آب و هوای خشک شهر اصفهان از سطح نواحی کاشت ابرو می‌شوند.

در بین پمادها در درجه اول پماد ویتامین آ+د و در درجه بعدی پماد وازلین از بهترین گزینه‌ها هستند البته باید توجه داشت که شستشوی پمادها به دلیل درصد بالای چربی سخت‌تر از کرم‌ها بوده لذا برای محل زخم تازه یا پوست‌های چرب، با منافذ باز و مستعد جوش زدن بهتر است از پمادهای با چربی کمتر یا انواع کرم استفاده نمود.

البته باید توجه داشت که استفاده از داروهای موضعی جهت رفع خشکی پوست ناحیه کاشت ابرو در بازه زمانی کمتر از یک هفته از کاشت ابرو ممنوع است.

کرم بعد از کاشت ابرو

موارد کاربرد کرم‌ها بعد از کاشت ابرو چیست؟

در افرادی که پوست چرب و مستعد جوش زدن دارند بهتر است برای رفع خشکی بعد از کاشت ابرو به جای پماد از انواع کرم‌ها استفاده کنند چرا که کرم‌ها با درصد کمتر چربی و شستشوی راحت‌تر نسبت به پمادها احتمال ایجاد شرایط مساعد جوش زدن بعد از کاشت ابرو را کاهش می‌دهند.

موارد کاربرد لوسیون ها بعد از کاشت ابرو چیست؟

همیشه ایجاد نتایج نهایی حداکثری هدف تیم درمان و مراجعین کاشت ابرو می‌باشد لذا استفاده از انواع داروهای تقویت‌کننده بعد از کاشت ابرو چندان دور از ذهن نمی‌باشد، در این بین به دلیل تمایل به کاهش چربی ناحیه کاشت ابرو و در نتیجه کاهش احتمال ایجاد جوش‌های بعد از کاشت، استفاده از لوسیون ها یا سرم‌های تقویتی در اولویت می‌باشند. در اینجا بهتر است اشاره کنیم که تفاوت سرم و لوسیون در میزان ماده موثره آن می‌باشد که در سرم ها میزان بالاتری می‌باشد.

در مقاله جداگانه‌ای تحت عنوان روش‌های تقویت ابروها بعد از کاشت به بررسی کامل انواع برندهای تقویتی موجود در بازار شهر اصفهان مانند سریتا، سینره، اکسیلیا، اورلین و تالیکا پرداخته‌ایم.

جالب اینجاست که کمپانی معتبر سریتا اقدام به تولید محصولات تقویتی ابرو در دو قالب سرم و کرم تقویتی نموده است تا افرادی که پوست خشکی دارند بتوانند از کرم تقویتی با اثرگذاری بیشتر به دلیل ماندگاری بیشتر در ناحیه کاشت ابرو استفاده نمایند و در مقابل افراد با پوست‌های چرب و مستعد جوش از سرم تقویت‌کننده استفاده نمایند تا نگران ایجاد چربی مضاعف و جوش در ناحیه کاشت ابرو نباشند.

سریتا بعد از کاشت ابرو

موارد کاربرد ژل‌ها بعد از کاشت ابرو چیست؟

یکی از عوارض بسیار شایع کاشت ابروی طبیعی جوش‌های پوستی بعد از کاشت ابرو می‌باشند، اگرچه این جوش‌ها عارضه خاصی روی نتایج کاشت ابرو ایجاد نمی‌نمایند اما به دلیل ظاهر نازیبایی که ممکن است ایجاد نمایند بهتر است که در حد ممکن درمان شوند.

از آنجا که چربی پوست از دلایل اصلی بروز جوش‌های بعد از کاشت ابرو می‌باشند استفاده از ژل‌های ضد جوش پوستی مانند ژل کلیندامایسین یا ژل آکنومیس می‌تواند بهترین گزینه در این راستا باشد.

اگرچه در موارد مقاوم و نیازمند تأثیرگذاری بیشتر و طولانی‌مدت‌تر ممکن است از پماد تتراسایکلین یا پماد کلیندامایسین نیز استفاده گردد ولی اولین انتخاب همیشه ژل‌های ضد جوش می‌باشند.

در مقاله‌ای تحت عنوان جوش بعد از کاشت ابرو به توضیح مفصل دلایل بروز جوش بعد از کاشت ابرو و بهترین راه‌های رفع و درمان آن پرداخته‌ایم.

لوسیون بعد از کاشت ابرو

آیا می‌توان از انواع روغن‌های گیاهی بعد از کاشت ابرو استفاده نمود؟

با توجه به تأثیر روغن‌های مختلف جهت رفع خشکی یا التهاب پوست اخیرا نام برخی از انواع روغن‌های گیاهی جهت درمان به کتب علمی مرجع در این زمینه راه‌ یافته‌اند.

در این راستا می‌توان به برخی از انواع روغن‌های طبیعی از جمله روغن نارگیل، روغن بادام، روغن کرچک، روغن زیتون، روغن آرگان و غیره اشاره نمود که در مقاله‌ای تحت عنوان استفاده از روغن‌های طبیعی بعد از کاشت ابرو به انواع این روغن‌ها و نحوه استفاده و کاربرد هر یک از آن‌ها اشاره شده است.

در پایان باید گفت: تشخیص این که در هر موردی از چه نوع ترکیب دارویی می‌توان استفاده نمود بسته به نوع مشکل و شرایط پوست فرد بر عهده پزشک متخصص کاشت ابرو می‌باشد لذا به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک متخصص کاشت ابرو اقدام به مصرف خودسرانه این داروها ننمایید و حتی چنانچه ساکن اصفهان نیستید حداقل در یک مشاوره غیرحضوری نظر پزشک متخصص کاشت ابروی خود را در این زمینه جویا شوید.