کاشت مو برای بیماران پسوریازیس

کاشت مو برای بیماران پسوریازیس در شرایط خاصی امکان‌پذیر است و همه افراد مبتلا به پسوریازیس نمی‌توانند کاشت مو انجام دهند. با توجه به این که برخی از افراد که درگیر بیماری پسوریازیس در ناحیه پوست سر هستند، دچار ریزش مو می‌شوند به همین دلیل بیماران پسوریازیس ممکن است کاشت مو را به عنوان راه‌حلی برای ریزش مو در نظر بگیرند اما این تصمیم باید تحت نظارت دقیق پزشکی اتخاذ شود.

بسیاری از مبتلایان پسوریازیس که مبتلا به ریزش مو هستند به جراحی کاشت مو به عنوان راه‌حل نهایی مشکل خود نگاه می‌کنند. افرادی که از بیماری‌های خاصی رنج می‌برند زمانی که به دنبال درمان ریزش مو با کاشت مو هستند با موانع مختلفی روبرو می‌شوند. موارد خاصی وجود دارد که در آن جراحی امکان پذیر نیست. برخی از بیماری‌های پوستی مانند فولیکولیت و پسوریازیس وجود دارد که انجام جراحی را برای جراح دشوار می‌کند. جراحی کاشت مو با پسوریازیس پوست سر قطعاً پیچیده است.

هیچ دلیل دقیقی برای بیماری پسوریازیس وجود ندار و روش‌های درمانی مختلفی برای آن وجود دارد. این موضوع باید امید را در شما ایجاد کند که در صورت ابتلا به پسوریازیس می‌توانید پیوند مو انجام دهید، اگرچه ممکن است همیشه اینطور نباشد. جهت کسب اطلاعات کامل در مورد نحوه انجام پیوند مو برای بیماران پسوریازیس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

کاشت مو برای بیماران پسوریازیس پوست سر

پسوریازیس چیست؟

پسوریازیس یک اختلال پوستی است که در آن لکه‌های قرمز و پوسته پوسته‌ای روی بدن فرد ایجاد می‌شود که ظاهری فلس‌دار و نقره‌ای دارد. اندازه تکه‌ها همیشه نباید بزرگ باشد. آن‌ها می‌توانند کوچک باشند و روی آرنج، پوست سر، زانوها، کمر، بالاتنه، پاها و سایر نواحی بدن ظاهر شوند. یک فرد می‌تواند این لکه‌ها را از دوران کودکی خود تجربه کند. با این حال، معمولاً زمانی ایجاد می‌شود که سن کمتر از ۳۵ سال باشد. این وضعیت همیشه ادامه نمی‌یابد، می‌تواند هر از گاهی بیاید و برود.

آنچه در پسوریازیس اتفاق می‌افتد این است که سلول‌های پوستی تجمع می‌یابد. گردش سلول‌های پوست حدود ۲۸-۴۰ روز طول می‌کشد. با این حال، در مورد پسوریازیس، تغییر سلول‌های پوست ۷ روز طول می‌کشد. این منجر به تشکیل لکه‌های پوسته‌ای و قرمز می‌شود.

علت دقیق پسوریازیس ناشناخته است. ممکن است یک اختلال خود ایمنی باشد که در آن سلول‌های ایمنی بدن شروع به حمله به سلول‌های سالم می‌کنند. بسیاری از چیزها می‌توانند پسوریازیس را بدتر کنند، مانند دوش گرفتن. حمام کردن می‌تواند پوستی را که قبلاً به دلیل پسوریازیس خشک و تحریک شده است، خشک و تحریک کند. هوای سرد هم همین تاثیر را دارد.

به غیر از آن، شرایط استرس‌زا، آسیب های پوستی (بریدگی، خراش)، آفتاب سوختگی، نیش حشرات، عفونت گلو همگی می‌توانند به عنوان محرک پسوریازیس عمل کنند.

بیشتر بدانید
یکی از عوارض شایع عمل پیوند مو ورم چشم و صورت است که ممکن است برای فرد آزاردهنده باشد. جهت اطلاع از علل این موضوع و نحوه درمان آن می‌توانید به مطلب ورم بعد از کاشت مو مراجعه نمایید.

آیا کاشت مو در بیماران پسوریازیس امکان‌پذیر است؟

با توجه به بهبودی پسوریازیس، پیوند مو برای افرادی که این بیماری مزمن را دارند امکان پذیر می‌شود. پسوریازیس می‌تواند باعث شود افراد به طور موقت موهای خود را از دست بدهند، به خصوص که سر خود را به دلیل خارش می‌خراشند. تلاش برای از بین بردن پوسته‌ها نیز می‌تواند منجر به از بین رفتن موها شود.

ظاهر لکه‌ها می‌تواند عزت نفس بسیاری از افراد را کاهش دهد. کسانی که آلوپسی آندروژنتیک دارند یا به دلیل هر بیماری دیگری موهای خود را از دست می دهند، پوشاندن نواحی مختلف پوست سر با لکه‌های قرمز و ملتهب دشوار است. خوشبختانه، اگر موهای خود را برای همیشه از دست بدهید، پیوند مو با پسوریازیس امکان پذیر است. فقط می‌تواند در مرحله غیرفعال زمانی که وصله‌ها پاک شده‌اند انجام شود. شما هیچ علامتی را تجربه نمی‌کنید

یکی از تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۲ در انجمن بین المللی کاشت مو منتشر شد، که در آن جراحی کاشت مو بر روی بیماران مبتلا به پسوریازیس انجام شد، نشان داد که با “درمان پوستی” مناسب، پسوریازیس تأثیر منفی بر نتایج جراحی نخواهد داشت. کاشت مو به تنهایی نمی‌تواند پسوریازیس را درمان کند، زیرا این یک بیماری خودایمنی است که ارثی است.

کاشت مو برای بیماران پسوریازیس

کاشت مو در بیماران پسوریازیس چگونه انجام می‌شود؟

پسوریازیس، یک بیماری خودایمنی، می تواند فرآیند پیوند را به دلیل وجود آسیب پوستی روی پوست سر پیچیده کند. پسوریازیس باید قبل از انجام پیوند مو تحت کنترل باشد. روش جراحی و بهبودی پس از عمل می تواند باعث تشدید پسوریازیس شود. بنابراین، اگرچه کاملاً منع مصرف ندارد، اما انجام کاشت مو در بیماران مبتلا به پسوریازیس نیازمند ارزیابی دقیق و مدیریت مناسب توسط متخصصین پوست و جراحان مجرب برای کاهش خطرات احتمالی است.

بیماران پسوریازیس می‌توانند کاشت مو انجام دهند، اما وضعیت سلامت عمومی بیمار و شدت پسوریازیس باید در نظر گرفته شود. قبل از تصمیم گیری در مورد کاشت مو، ارزیابی دقیق توسط متخصص پوست یا متخصص کاشت مو ضروری است.

اگر پسوریازیس در مرحله فعال باشد یا زخم‌هایی در ناحیه پیوند وجود داشته باشد، این عمل انجام نمی‌شود. اما اگر بیماری در حال بهبودی باشد و مشکل آشکاری در ناحیه پوستی که باید کاشته شود وجود نداشته باشد، امکان کاشت مو وجود دارد. متخصصان باید یک برنامه فردی برای مدیریت پسوریازیس قبل و بعد از عمل ایجاد کنند.

مرکز پیوند مو دکتر پارسا نوایی مجهزترین کلینیک کاشت مو در اصفهان است که در این مرکز کاشت مو طبیعی با مجهزترین امکانات و به روز ترین تکنیک‌های پیوند مو طبیعی انجام می‌شود جهت دریافت مشاروه رایگان در این زمینه فقط کافی است با کارشناسان کلینیک با شماره ۰۹۱۰۹۱۰۵۴۸۴ تماس حاصل نمایید.

میزان موفقیت کاشت مو در پسوریازیس

هنگام برنامه ریزی برای عمل کاشت مو در بیماران پسوریازیس باید چندین نکته مهم را در نظر گرفت. ابتدا، درمان‌های فعلی بیمار و سطح فعالیت پسوریازیس باید قبل از پیوند ارزیابی شود. بهبود سلامت پوست برای جلوگیری از هر موقعیتی که ممکن است خطر عفونت را در طول عمل افزایش دهد، مهم است.

همچنین باید در نظر داشت که ساختار پوست در ناحیه کاشت مو ممکن است بر موفقیت کاشت تأثیر بگذارد. مراجعین باید به شدت به روال‌های مراقبتی توصیه شده در حین و بعد از پیوند پایبند باشند و پسوریازیس را قبل از پیوند تحت کنترل داشته باشند.

کاشت مو در بیماران پسوریازیس زمانی می تواند موفقیت آمیز باشد که تحت شرایط مناسب و توسط یک تیم مجرب انجام شود. در طول پیوند باید از تکنیک‌هایی برای حفظ یکپارچگی پوست استفاده کرد و عوارض احتمالی را به حداقل رساند.

مدیریت پسوریازیس پس از کاشت مو برای موفقیت طولانی مدت پیوند بسیار مهم است. متخصصان باید پروتکل‌های درمانی را با دقت برنامه ریزی کنند که از سلامت پوست بیمار در دوره پس از پیوند حمایت کند.